Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Tudás, maxra pörgetve - nemzetközi gazdálkodás mesterszak Kecskeméten

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tudod, mi a különbség a kukta és a séf között? Mindketten profin főznek, de a séf mesterfokon csinálja azt, amit a kukta alapfokon. Van egy alapszakos diplomád, de előrelépnél? Szeretnél a mestere lenni annak, amiben már amúgy is jó vagy? Vagy más területről érkezve törnél be a nemzetközi üzleti élet elitjébe? Mondom a receptet: gyere hozzánk a nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakra!

 

Nem győzzük hangsúlyozni, milyen fontos a mai világban a diploma, de maradjon kettőnk között: ezt mindenki tudja. Ha van egy diplomád, az még csak azt jelenti, hogy nem vagy versenyhátrányban. Hogy valódi előnyre tegyél szert, ahhoz ki kell tűnnöd valamiben. A legjobb akarsz lenni? Mélyítsd el az ismereteidet! A tehetséged akkor tud csak igazán érvényesülni, ha a tudásod is maxra van pörgetve.

Értesz a szervezeti viselkedéshez, marketinghez, vállalati pénzügyekhez, üzleti joghoz és üzleti kommunikációhoz? Fel vagy véve! Nem igazán foglalkoztál még ilyesmikkel, de érdekel a dolog? Gasztrobloggerből is lehet sztárséf, ne add fel!

Tud finom lenni a rántotta, de mit szólnál egy tökéletes sztékhez? A mikro- és makrogazdasági, nemzetközi gazdaságpolitikai és jogi, európai integrációs, valamint nemzetközi üzleti tudás mesterfokon való elsajátítása csak addig tűnik nehéznek, amíg nem ismered a titkot, amit a legjobb hazai mesterszakácsoktól leshetsz el, méghozzá itt, Kecskeméten!

Kíváncsi vagy a részletekre is? Keress minket a 2019. január 10-én kezdődő Educatio kiállításon, a Neumann János Egyetem standján, vagy gyere el a január 16-án, 9 órakor kezdődő kecskeméti Nyílt napunkra! Tájékozódj, kérdezz, döntsél okosan - a részletes program ide kattintva érhető el.