Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Továbbtanulás Kecskeméten – a jövőd házhoz jön

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail


Továbbtanulás…
MÉG tovább tanulni? Haggyámá, nyár van, bulika, csill, YOLO…

… de egyszer ennek is vége lesz, és kezdődik a nagybetűs :P

Ha már muszáj, akkor csináld a legjobb helyen: itt, Kecskeméten! - augusztusban, a pótfelvételi eljárás keretében még csatlakozhatsz a régió sikercsapatához!

 

Ha a Neumann GTK-n tanulsz tovább,

 • Ha eddig nem tudtál dönteni, augusztusban a pótfelvételi eljárásban még beadhatod jelentkezésedet - még nem késtél le semmiről, tovább habozni pedig tényleg nem érdemes
 • Kiemelkedő ösztöndíjlehetőségek várnak – ha nem sikerül elsőre elnyerned, még mindig sikerülhet később!
 • Diákhitelt vehetsz fel vagy a tanulás mellett kiváló munkalehetőségek közül válogathatsz.
 • Miután végeztél, biztos az elhelyezkedés és a magas kezdőfizu.
 • Ha nem kecskeméti vagy, érdekelhet, hogy fain kollégiumi szobáink vannak.
 • Számtalan szórakozási, kulturális, sportolási lehetőséged lesz, amit az ország egyik legbejövősebb városa, Kecskemét garantál neked.
 • Azt a világszínvonalú képzési csomagot kapod meg, mint a nagy nemzetközi üzleti-gazdasági iskolákban.
 • A legjobb hazai egyetemekről hozzánk "átigazolt" oktatóktól tanulhatsz.
 • Ráadásul mindezt rugalmas keretek között kapod meg: akár menet közben is válthatsz szakot, ha más irányba mozdul az érdeklődésed!

 

Milyen szakok közül választhatsz?

 

Gazdálkodás és menedzsment – all in one

Van, aki úgy születik, hogy már a tojáshéjból megjósolható, milyen pályát fog választani. Van, akiben meg kell érjen, hogy merre tovább. Te melyik vagy? Ha még nem tudod, merre tovább, a gazdálkodási és menedzsment szakot neked találták ki! Itt mindenbe belekóstolhatsz, ami a gazdasági és üzleti életben fontos, és aztán arra szakosodhatsz tovább, ami a leginkább fekszik neked.

 

Nemzetközi gazdálkodás – válaszd a határtalant!

Jó angoltudás, nyitottság a nemzetközi környezetre és más kultúrákra, érdeklődés a korszerű gazdasági ismeretek iránt – ha ezekben magadra ismersz, a nemzetközi gazdálkodás szakot neked tojta a húsvéti nyúl! A szak elvégzése garantálja, hogy multinacionális vállalatoknál is megállod majd a helyed, miközben a más kultúrák iránti érdeklődésednek is hódolhatsz! Ha belevágsz, anyagilag is nagyot szakítasz majd, mert a nemzetközi gazdasági életben nem lesznek számodra határok!

 

Pénzügy és számvitel – a verda motorja

Van, aki irányítani szeret, van, aki nagy dumás, mások folyton ötletelnek, de mi van azokkal, akik nem szeretnek annyira nyüzsögni, de az összefüggések meglátása gyerekjáték nekik, és már az óvodában is matekképlet volt a jelük? Nos, ahogyan az autó sem fog elindulni csupán attól, hogy fullos rajta a polír, a gazdasági és üzleti életnek is megvan a motorja, ez pedig a pénzügyes. És itt jössz a képbe te. A precizitásod, lényeglátásod rengeteget ér majd a leendő cégednek, a szaktudás pedig, amit elsajátítasz nálunk, beizzítja a benned szunnyadó lóerőket!

 

Kereskedelem és marketing – legyenek vevők rád!

A jó bornak nem kell cégér – tartja a rossz marketinges. A jó marketinges viszont tudja, hogy a legjobb termék is jobban fogy, ha jól adjuk el. Tudod, hány cég, hány vállalkozó csődöl be azon, hogy mindent jól csinál, de nem tudja eladni magát? Ha te nem akarsz így járni, egy dolgot tehetsz: hozod a zsenialitásodat és a kreativitásodat. A szakértelmet majd mi biztosítjuk hozzá!

 

Oké, megy a like. De miért pont a Neumannon tanuljak tovább?

 • Mindenhol jó, de a legjobb itthon.
 • A legtöbb egyetem naprakész tudást kínál. Mi egy lépéssel előrébb járunk.
 • A tudás házhoz jön. Te miért mennél el innen?
 • A nagy egyetemi városok drágák. Amit ott kapnál, azt itt is megkaphatod.
 • Az Eco ösztöndíj egyedülálló az országban. Ha nem hiszed, guglizz rá!
 • A képzés rugalmas: ha szeretnéd, menet közben szakot válthatsz.
 • Tanulhatsz éjjel-nappal. De miért tennéd, ha emellett számtalan szórakozási, kulturális, sportolási lehetőséged is van nálunk?


Szóval nem az a kérdés, hogy miért pont a kecskeméti GTK, hanem az, hogy miért ne?