Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

SZÍNES PROGRAMOKKAL, INTENZÍV HALLGATÓI ÉLMÉNYEKKEL, SOK LEHETŐSÉGGEL AZ ÚJ TANÉVBEN

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Köszöntünk benneteket! Alig ért véget a "kezdő" egyetemistáknak már-már kötelező gólyatábor, elsős és felsőbbéves hallgatóinkat is körbelengi az új tanévkezdés szele. Lássuk, mit is kínál Kecskeméten a GTK!

 A szeptember 5-e hétfői tanévnyitó után kari tájékoztatókra kerül sor a Campusban, amelyekre minden első évfolyamos hallgatót várnak a GTK munkatársai. 7-én gazdász pikniken találkozhatnak az elsőévesek az új évfolyamtársaikkal és a tanáraikkal is. Laza programokkal, zenével és enni-innivalóval készül a HÖK a kötetlen ismerkedés jegyében. A pikniket buli zárja, de az oktatók csak a mulatság elején vesznek részt. Erősen kezdünk: az egész félév során már szeptember közepétől szakmai rendezvények várják egyetemistáinkat a Hallgatói Innovációs Térben, és újraindulnak az MKT Business Szerdák is egy-egy ismert vállalkozó előadásával. Tanulmányi versenyekre, pályázatokra is várjuk a félév során a jelentkezéseket! 

A legszorgalmasabbak már javában készülnek a kari TDK-ra is, melynek győztesei díjazásban részesülnek, de minden résztvevőnek, sőt a nézőként csatlakozóknak is komoly tapasztalatszerzésre ad lehetőséget: várhatóan november 17-én lesz a döntő! És természetesen lesznek még egyetemi bulik addig is a láthatáron...folyamatosan figyeljétek a Hallgatói Önkormányzat híreit, az NJE-GTK hallgatói Facebook csoportot és a kar honlapját! Reményeink szerint a jövő héten már a megújult honlapunkat is figyelemmel kísérhetitek!