Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Számtalan ösztöndíj és tanulmányi verseny a kecskeméti gazdaságtudományi karon

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Soha nem volt ilyen jó dolga a kecskeméti egyetemi hallgatóknak, mutatjuk a rengeteg aktuális lehetőséget!

A nyarat 20 legjobb önköltséges formában tanuló hallgatónk nálunk 100 ezer Ft-os egyszeri ösztöndíjjal kezdi: a legjobb tanulmányi eredményért most jár a „vizsga plusz ösztöndíj”!

Az ECO ösztöndíjjal 50%-os tandíjtámogatást kaphatnak önköltséges hallgatóink már az első félévtől, melynek részleteiről, feltételeiről ITT olvashattok. Államis hallgatóink ugyancsak az ECO ösztöndíj keretében készpénz juttatást kapnak a félévkezdéshez. És mindez lesz jövőre is!

A Kopátsy-Tudásközpont jóvoltából további 24 ösztöndíjasunk havi 40-70 ezer Ft apanázsban részesül tanulmányi és kutatómunkájáért. Az MNB „Jövő Gazdasági Kérdése” versenyen és a Tudományos Diákköri (TDK) munkát ösztönző programban szintén több tucat diákunk nyer el hamarosan jelentős, akár félmillió forintos támogatásokat!

Ezeken felül Kecskemét város ösztöndíja, a Nemzeti Felsőoktatási ösztöndíj vagy az MNB kiválósági ösztöndíj szélesebb körben – nem csak Neumann-os GTK-soknak – elérhető és szociális alapon is igényelhető támogatás az ősszel. Mindebből is látható, hogy egyetemünk mindent megtesz a hallgatók ösztönzése érdekében!

Bontakoztasd ki szeptembertől a képességeid nálunk! Neked is itt a helyed: ne feledd, hogy július 7-ig módosíthatsz felvételi sorrendeden a felvi.hu oldalán. Első helyre a kecskeméti Neumann GTK? Naná!