Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

REPÜL KÉT HALLGATÓ A GAZDASÁGTUDOMÁNYI KARRÓL

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Remek hangulatú rendezvényen vehettünk részt a múlt pénteken az Európa Ház és a Könyvtár a “Mindennapok Európája, mindannyiunk Európája” című párbeszéd sorozat kererében. 

Olyan kérdésekről esett szó - többek között -, mint az európai állampolgárságból származó előnyök, az EU-ról alkotott képünket befolyásoló tényezők vagy tanulás és munkavállalás külföldön.

Két kiválasztott hallgatónk, Benke Dorka és Sanchez Natalie pedig ennél is nagyobb szerencsével zárhatta a hetet, ugyanis az Európa Ház kohéziós projektje jóvoltából hamarosan körberepülik Európát: egyhetes utazásuk során látogatást tesznek Berlinben, majd Stockholmban, végül Brüsszelben is. Útjuk alatt megnézik a városok főbb nevezetességeit és az Európai Parlamentet.

Utazásukat, "kalandjaikat" követni fogjuk: hamarosan hírt adunk a lányok élményeiről. Ha pedig Te is szeretnél hasonló külföldi lehetőségekhez jutni vagy komoly ösztöndíjjal egyetemre járni, gyere el hozzánk október 22-e pénteken, a 13 órától kezdődő nyílt napunkra. Megmutatjuk neked, hogy Kecskemétről is kitárul a világ! Tanulj nálunk, legyél Te is  közgázos a Neumannon!