Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

PÓTFELVÉTELIVEL A BIZTOS JÖVŐ FELÉ! VÁR KECSKEMÉTEN A GTK!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Pótfelvételit hirdet képzéseire a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara: a legnépszerűbb alapszakok és szakképzések mindegyikére és az MBA (Master of Business Administration) mesterszakra augusztus 5-én éjfélig lehet jelentkezni.

Közzétételre kerültek az idei pótfelvételi eljárás részletei: az egyes egyetemek által meghirdetett képzésekre augusztus 5-én éjfélig lehet majd a felvi.hu elektronikus felvételi rendszerében jelentkezni. Dr. Kárpáti József, a GTK dékánja elmondta, hogy a Gazdálkodási és menedzsment alapszakra , a Nemzetközi gazdálkodás alapszakra, a Kereskedelem és marketing alapszakra valamint a Pénzügy és számvitel alapszakra kiemelkedően magas az érdeklődés. A változó gazdasági helyzet és a sok kockázati tényező közepette felértékelődik a minőségi szaktudás szerepe, ezért sokan keresnek jövőbiztos továbbtanulási lehetőséget.

A pótfelvételi során azok adhatnak majd be jelentkezést, akiket a rendes felvételi eljárásban egyetlen felsőoktatási képzésre sem vettek fel, vagy nem is jelentkeztek. A gazdasági alapszakokra az idén csak önköltséges formában lehet pótfelvételivel bekerülni, ahogyan az MBA mesterszak és a FOSZK is csak önköltséges formában választható a pótfelvételi során.

Az idei felvételi nagyon kedvező számai– közel 300 új kecskeméti GTK-s hallgató - igazolják, hogy a közép-magyarországi régióban változatlanul magas az érdeklődés a gazdaságtudományi képzések iránt.

A kecskeméti kar melletti erős érv, hogy országos összehasonlításban is nagyon jó az oktatói gárda. Az ELTE GTK-val, hazánk legnépszerűbb gazdasági képzőhelyével fennálló együttműködési megállapodásunk mellett az utóbbi év során több magasan kvalifikált oktató is csatlakozott a kar stábjához. Mindez garantálja a minőségi oktatást. A képzések sikerében komoly szerepet játszik a Karon zajló duális képzés is, mely nem csak rendszeres jövedelemszerzési lehetőséget és értékes gyakorlati tapasztalatokat kínál a hallgatóknak, de sokszor konkrét állást is.

A képzés magas színvonala mellett fontos, hogy a hallgatók az ország egyik legmodernebb, 21. századi oktatástechnológiával ellátott egyetemi kampuszában kezdik meg tanulmányaikat, melynek költségei a Kar ECO ösztöndíj programja segítségével jelentős mértékben csökkenthetők. MBA mesterszakát pedig a Kar elsősorban azoknak ajánlja, akik a nemzetközi összehasonlításban is a legtöbbre értékelt közgazdasági diploma mögött álló szakmai tudást akár menedzserként, vállalkozóként, pénzügyesként, jogászként, orvosként vagy más hivatás gyakorlójaként szeretnék megszerezni.

A GTK-s pótfelvételiről bővebb információ ITT érhető el.

A GTK munkatársai közvetlenül is örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére:  +36 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják. Akinek az MBA szakkal kapcsolatosan lenne kérdése, az mba@gtk.uni-neumann.hu  elektronikus levélcímen teheti fel, de az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk.