Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Pótfelvételi a Neumann Gazdaságtudományi Karán

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Pótfelvételit hirdet képzéseire a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara: a legnépszerűbb alapszakok mindegyikére és az MBA (Master of Business Administration) mesterszakra augusztus 8-án éjfélig lehet jelentkezni.

 

Július 29-én a felvi-hu-n közzétételre kerültek az idei pótfelvételi eljárás részletei: az egyes egyetemek által meghirdetett képzésekre augusztus 8-án éjfélig lehet majd a felvi.hu elektronikus felvételi rendszerében jelentkezni. dr. Pázmándi Kinga, a GTK dékánja elmondta, hogy a Gazdálkodási és menedzsment alapszakra , a Nemzetközi gazdálkodás alapszakra, a Kereskedelem és marketing alapszakra valamint a Pénzügy és számvitel alapszakra azok adhatnak majd be jelentkezést, akiket a rendes felvételi eljárásban egyetlen felsőoktatási képzésre sem vettek fel, vagy nem is jelentkeztek. Az alapszakokra az idén is államilag finanszírozott és önköltséges formában lehet felvételt nyerni, az MBA mesterszak csak önköltséges formában indul.

Az idei felvételi kedvező számai a dékán szerint azt mutatták, hogy a közép-magyarországi régióban változatlanul magas az érdeklődés a gazdaságtudományi képzések iránt. A kecskeméti kar melletti erős érv, hogy országos összehasonlításban is nagyon erős az oktatói gárda, emellett az ELTE GTI-vel létrejött együttműködési megállapodás is garantálja a minőségi oktatást. Az oktatás minősége a diploma értékében közvetlenül lemérhető: az idén végzett évfolyam tapasztalatai azt mutatják, hogy a Neumannon végzett fiatal szakemberek keresettek a munkaerőpiacon. Ebben komoly szerepet játszik a Karon zajló duális képzés is, mely nem csak rendszeres jövedelemszerzési lehetőséget és értékes gyakorlati tapasztalatokat kínál a hallgatóknak, de sokszor konkrét állást is.

A képzés magas színvonala mellett fontos, hogy a hallgatók az ország egyik legmodernebb, 21. századi oktatástechnológiával ellátott egyetemi kampuszában kezdik meg tanulmányaikat, melynek költségei a Kar ECO ösztöndíj programja segítségével jelentős mértékben csökkenthetők. MBA mesterszakát a Kar elsősorban azoknak ajánlja, akik a nemzetközi összehasonlításban is a legtöbbre értékelt közgazdasági diploma mögött álló szakmai tudást akár menedzserként, vállalkozóként, pénzügyesként, jogászként, orvosként vagy más hivatás gyakorlójaként szeretnék megszerezni.


A GTK-s pótfelvételiről bővebb információ ITT érhető el.

A GTK munkatársai közvetlenül is örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére:  +36 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják. Akinek az MBA szakkal kapcsolatosan lenne kérdése, az mba@gtk.uni-neumann.hu  elektronikus levélcímen teheti fel, de az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk.