Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Pótfelvételi - 2021

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara a 2021. évi pótfelvételire vonatkozó szabályok szerint felvételt hirdet a következő szakjaira:

 

Alapképzések – valamennyi szakra államilag támogatott és önköltséges formában is lehet jelentkezni

Gazdálkodási és menedzsment alapszak

Nemzetközi gazdálkodás alapszak

Kereskedelem és marketing alapszak

Pénzügy és számvitel alapszak

 

Mesterképzés – kizárólag önköltséges formában választható

Master of Business Administration (MBA)

 

Felsőoktatási szakképzések kizárólag önköltséges formában választhatók.

 

A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be, vagy akik az általános felvételi eljárásban nem nyújtottak be jelentkezést.

Képzéseinkre a felvi.hu E-felvételi rendszerében a jelentkezésre irányadó szabályok szerint, a jelentkezési űrlap kitöltése és a szükséges dokumentumok feltöltése mellett 2021. augusztus 8. éjfélig lehet jelentkezni.

Mesterképzésre jelentkező hallgatóink szakmai és motivációs beszélgetésére augusztus 16-19. között kerül sor, amelyről augusztus 9-e után e-mailben értesítjük a felvételizőket. A felvételi beszélgetésen online formában lehet részt venni.

A pótfelvételi eljárás ponthatárait legkésőbb 2021. augusztus 27-ig hirdetik majd ki, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően közvetlenül a felsőoktatási intézménytől kapják meg 2021. szeptember első napjaiban.

Az önköltséges képzési formát választó, leendő hallgatóink figyelmébe szeretnénk ajánlani a korábbihoz képest jóval kedvezőbb diákhitel-konstrukciókat, Karunk saját, a diploma megszerzését jelentősen mértékben megkönnyítő ösztöndíjprogramját és a duális képzésbe való bekapcsolódás lehetőségét, mely a régió kiemelt gazdasági jelentőségű vállalkozásainál nem csak gyakorlat megszerzését teszi lehetővé, de rendszeres havi javadalmazást is biztosít.

Munkatársaink a felvételi eljárással kapcsolatosan örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére:  +36 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk.

Ha közvetlenül MBA képzéseinktől kérdezne, az mba@gtk.uni-neumann.hu elektronikus levélcímen és az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk.