Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Pótfelvételi - 2020

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara a 2020. évi pótfelvételire vonatkozó szabályok szerint felvételt hirdet a következő szakjaira:

 

Alapképzések – valamennyi szakra államilag támogatott és önköltséges formában is lehet jelentkezni

Gazdálkodási és menedzsment alapszak – a felvi.hu rendszerében itt érhető el

Nemzetközi gazdálkodás alapszak – a felvi.hu rendszerében itt érhető el

Kereskedelem és marketing alapszak – a felvi.hu rendszerében itt érhető el

Pénzügy és számvitel alapszak – a felvi.hu rendszerében itt érhető el

 

Mesterképzés – kizárólag önköltséges formában választható

Master of Business Administration (MBA) – a felvi.hu rendszerében itt érhető el

 

Felsőoktatási szakképzések kizárólag önköltséges formában választhatók – a felvi.hu rendszerében itt érhetők el

 

A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be, vagy akik az általános felvételi eljárásban nem nyújtottak be jelentkezést.

Képzéseinkre a felvi.hu E-felvételi rendszerében a jelentkezésre irányadó szabályok szerint, a jelentkezési űrlap kitöltése és a szükséges dokumentumok feltöltése mellett 2020. augusztus 9. éjfélig lehet jelentkezni.

Mesterképzésre jelentkező hallgatóink szakmai és motivációs beszélgetésére augusztus 14-18. között kerül sor, amelyről augusztus 10-e után e-mailben értesítjük a felvételizőket. A felvételi beszélgetésen személyesen és online formában is részt lehet venni.

A pótfelvételi eljárás ponthatárait legkésőbb 2020. augusztus 28-ig hirdetik majd ki, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően közvetlenül a felsőoktatási intézménytől kapják meg 2020. szeptember első napjaiban.

Az önköltséges képzési formát választó, leendő hallgatóink figyelmébe szeretnénk ajánlani a korábbihoz képest jóval kedvezőbb diákhitel-konstrukciókat, Karunk saját, a diploma megszerzését jelentősen mértékben megkönnyítő ösztöndíjprogramját és a duális képzésbe való bekapcsolódás lehetőségét, mely a régió kiemelt gazdasági jelentőségű vállalkozásainál nem csak gyakorlat megszerzését teszi lehetővé, de rendszeres havi javadalmazást is biztosít.

Munkatársaink a felvételi eljárással kapcsolatosan örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére:  +36 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk.

Ha közvetlenül MBA képzéseinktől kérdezne, az mba@gtk.uni-neumann.hu elektronikus levélcímen és az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk.