Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Pótfelvételi, 2019. augusztus

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara pótfelvételit hirdet a 2019 őszén induló  üzleti alapszakjain, és az MBA mesterszakon.

 

A képzések önköltséges formában indulnak, alapszakos hallgatóink azonban az Egyetem különleges ösztöndíj programjának köszönhetően akár már a második félévtől jelentős, a program formájától függően félévenként 120 000 Ft illetve 150 000 Ft ösztöndíjban részesülhetnek, mely az önköltséges képzés igénybe vételét 50 %-al, ill. 62,5 %-al kedvezőbb feltétekkel teszi lehetővé. Ösztöndíjainkról itt érhet el részletesebb tájékoztatót.

Felvételt nyert hallgatóink számára arra is lehetőség van, hogy bekapcsolódjanak az egyetem duális képzési programjába: már egyetemi éveik alatt jelentős szakmai gyakorlatot szerezhetnek egy-egy gazdasági területen, nőnek elhelyezkedési esélyeik, munkájukért pedig rendszeres havi díjazásban részesülnek.

 

A képzésekre (alap- és mesterszakon egyaránt) a felvi.hu felületén 2019. július 29-től 2019. augusztus 7.-e  24.00 óráig lehet jelentkezni, a hitelesítés és a felvételi eljáráshoz szükséges dokumentumok feltöltése mellett. A mesterszakos (MBA) felvételi vizsgára a kecskeméti GTK-n 2019. augusztus 13-án kerül sor: a pontos időpontról és a helyszínről a pótfelvételire jelentkezők közvetlenül kapnak majd értesítést.

 

 A 2019. augusztusi pótfelvételi eljárásban elérhető szakjaink:

NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik nemzetközi vállalatoknál szeretnének itthon vagy külföldön karriert építeni, kiemelkedő jövedelemre szert tenni.

GAZDÁLKODÁSI ÉS MENEDZSMENT ALAPSZAK

Az egyik legáltalánosabb, legátfogóbb, legnépszerűbb gazdálkodástudományi alapszak.

KERESKEDELEM ÉS MARKETING ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik sokszínű ismeretekre vágynak, és csak később szeretnék eldönteni, hogy humán vagy reál terület irányába indulnának el.

PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik már az alapszakos tanulmányaik végén specializált, piacképes tudást szeretnének, mindezt a pénzügyi-számviteli területen.  A felvi.hu-n e szakunkra itt lehet jelentkezni.

MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION (MBA) MESTERSZAK (MAGYAR NYELVEN)

Az MBA diploma a világ legismertebb üzleti diplomája, mely Kecskeméten különösen kedvező feltételek mellett érhető el.