Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Nyílt nap újra élőben!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Január 19-én 9 órától ismét nyílt napot tartunk a Campus nagytermében, ahová nem csak a továbbtanulni vágyókat, hanem szüleiket is szeretettel várjuk.

 

A rendezvényt a szervezők a képzésekről való széleskörű tájékoztatásnak szentelik. Dr. Kárpáti József egyetemi docens, a GTK dékánja változatos programot ígér. – Nagyon sok telefont, elektronikus levelet kaptunk az elmúlt hetekben, így elsősorban a leggyakrabban feltett, legtöbbeket érdeklő kérdésekre próbálunk majd választ adni. Miért érdemes, miért éri meg 2022-ben az egyetemi továbbtanulást, s ezen belül a gazdasági képzéseket választani; miben nyújt Kecskemét mást, többet, mint az ország más egyetemei? Mit jelent a mi felfogásunkban a minőségi, hallgatóbarát oktatás, mennyiben könnyíti meg a duális képzési rendbe való bekapcsolódás az egyetemi évek anyagi terheit, diploma után pedig az elhelyezkedést?

Mitől egyedülálló ECO ösztöndíj programunk, amely az önköltséges hallgatóknak jelentős, 50 %-os vagy a fölötti kedvezmény, az államilag támogatott hallgatóknak készpénzes kifizetés formájában jelenik meg? Kinek javasoljuk a Felsőoktatási Szakképzés választását, s milyen előnyökkel jár, ha valaki nekivág ennek a négy szemeszteres egyetemi képzésnek? 

Kérdéseiket addig is várjuk a gtk@uni-neumann.hu e-mail címen is! Találkozzunk január 19-én!