Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak – A globális gazdaság mesterei

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

Van egy alapszakos diplomád, de előrelépnél? Szeretnél a mestere lenni annak, amiben már amúgy is jó vagy? Vagy más területről érkezve törnél be a nemzetközi üzleti élet elitjébe? Ezt a szakot neked találták ki!

 

Mi is az az NGG mester?

A határokon átívelő gazdasági működés olyan szakértőket igényel, akik szakmailag és nyelvileg is tudják kezelni a multikulturális működés kihívásait, képesek nemzetközi gazdasági ügyleteket lebonyolítani, gazdasági kapcsolatokat építeni – akik mesteri módon értik és irányítják a nemzetközi gazdaság folyamatait. Ez lehetsz te, akár szakirányú alapképzettség híján is, ha van gyakorlatod és elhivatott vagy!

 

Mit fogsz tanulni nálunk?

A mesterszak levelező formában végezhető. A hallgatók a képzés során széleskörű gazdálkodási ismeretekre tesznek szert a nemzetközi gazdaságtan, európai integráció, gazdasági kormányzás terén és számos kapcsolódó témában, melyek segítenek a nemzetközi gazdaság átlátásához, stratégiaalkotáshoz.

 

Mi leszel, ha nagy leszel?

A globális vállalatok mellett a nonprofit szervezetek, a gazdasági kormányzás vagy nemzetközi gazdasági intézmények kínálnak magas szintű jövedelmet biztosító pozíciókat az NGG mestereinek.