Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Menedzsment és Üzleti Jog Tanszék

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

A Menedzsment és Üzleti Jog Tanszék munkatársai nevében köszöntjük honlapunkon!

 

Oktató kollégáimmal célunk a hallgatók felkészítése a munka világára, értékteremtő folyamatok létrehozására és működtetésére, a szervezeti folyamatok menedzsment és jogi aspektusainak elsajátítása a hatékony üzleti működés érdekében.

 

A tanszék képzési portfóliója lefedi az aktuális menedzsmenttudomány és az elméleti ismeretek közvetlen gyakorlati alkalmazásának minden területét, pl. menedzsment alapismeretek, vezetés és szervezés, stratégiai tervezés, emberi erőforrás gazdálkodás, vállalati menedzsment eszközök, folyamatmenedzsment, projektmenedzsment, termelés-, és termékmenedzsment, környezetgazdaságtan, értékteremtő folyamatok menedzsmentje, üzleti informatika, stb. E széles ismeretanyag elsajátítása által hallgatóink nemzetközi szinten is kimagasló és értékálló tudást és képességeket szereznek. Oktatóink aktívan részt vesznek az MBA (Master of Business Administration) képzésünkben is.

 

A képzés során gyakorlati példákon keresztül tesszük még szemléletesebbé a hallgatók számára a tananyagot és élő feladatok keretében a diákok is kipróbálhatják magukat. A képzés végén a projektfeladat és a szakdolgozat tantárgyak során valós vállalati problémákat kell a hallgatóknak feldolgozni, így tudásukat közvetlenül vállalati környezetben kamatoztathatják, amely tapasztalattal a munkaerőpiacon is könnyen el tudnak helyezkedni.

 

Az egyetemi tanulmányok során hallgatóink bepillantás nyernek a kutatás világába is, a tehetséges és érdeklődő hallgatók oktatóik vezetése mellett számos formában részt vehetnek kutatási projektekben - a felfedezés örömében. Eredményeiket bemutathatják a Tudományos Diákkörben (TDK) és további konferenciákon, előadásokon is.

 

A Menedzsment és Üzleti Jog Tanszék ezen izgalmas útra hívja a hallgatókat és kíván hozzá örömöt, élvezetes tanulmányokat és sok sikert!

 

Dr. Viharos Zsolt János

tudományos főmunkatárs, tanszékvezető,

tudományos dékánhelyettes