Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

MBA képzés nem csak közgazdászoknak - Kecskeméten

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

A Neumann János Egyetem kecskeméti Gazdaságtudományi Karán 2019 szeptemberétől már a második évfolyam kezdi meg tanulmányait a magyar nyelvű Master of Business Administration (MBA) mesterszakon, ahol a képzés szombati napokon zajlik.


Ez a különleges képzés a régióban egyedülálló lehetőséget kínál a menedzseri továbbképzések területén: népszerűségét jelzi, hogy a tavaly elindult kecskeméti szak rögtön az ország egyik legnépszerűbb MBA képzése lett. 

Az MBA a világ legelismertebb és legrangosabb közgazdasági végzettségét adjanem csak közgazdász alapvégzettségűek számára. Ahogy dr. Gyökér Irén professzor asszony, a szak egyik vezető oktatója kiemelte, az MBA belépő a magasabb pozíciókra, közismert végzettség, a világon mindenhol nagyra értékelik. „Volt hallgatóim kiemelkedő karrierje is ezt igazolja. Széleskörű tudásuk, egészlátásuk, stratégiai szemléletük révén a vállalati, szervezeti sikerek hajtóerejévé válhatnak.”

A képzés nem csak a közgazdászoknak hasznos, hanem más alapvégzettségűek, pl. a mérnökök, az orvosok, a jogászok számára is. Az utóbbi évek egyik fő tapasztalata, hogy az MBA a közszolgálatban és az államigazgatásban is értékteremtő tényezővé vált. A Diplomás Pályakövető Rendszer felvi.hu-n közzé tett adatai szerint 2018-ban az MBA végzettséggel rendelkezőknek havi bruttó 876.273 Ft volt az átlagjövedelme, és szinte mindannyian közép- vagy felsővezetői pozíciókat töltenek be.

Miért Kecskemét? „Minden képzés akkor jó, ha korszerű, mégis tapasztalatokra épített programja van, ad rugalmasságot az egyéni érdeklődés érvényesítésére és kiváló oktatói gárdája van. Az NJE-en mindehhez társul majd az európai szintű campus adta technikai és szolgáltatási kiválóság is.” - mondja a professzor asszony. A kecskeméti MBA népszerű specializációkat kínál, kipróbált oktatógárdája magas szintű szakmai hátteret biztosít. Mindezt európai színvonalú szervezettség, a munka melletti tanulást segítő oktatásszervezési megoldások támogatják, többek között a szombati oktatási napok, a jól szervezett számonkérés, és tanulást segítő segédanyagok.

Ne maradjon le Ön sem! Jelentkezését 2019. február 15-ig a felvi.hu rendszerén keresztül tudja megtenni! Kérdés esetén az NJE GTK munkatársai készséggel adnak további tájékoztatást az MBA telefonos forródrótján ( +36 (30) 811 26 87).