Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION (MBA) MESTERSZAK (MAGYAR NYELVEN)

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail


Karrierépítés a világ legismertebb üzleti mesterszakán – MBA képzés nem csak közgazdászoknak

MBA szakunkon olyan szakembereket képezünk, akik a náluk megszerzett ismereteik birtokában az üzleti élet bármely fontos részterületén képesek a vállalatok fennmaradását és fejlődését biztosító stratégiai szemlélet kialakítására.   A képzés további célja a megfelelő elméleti alapokkal ötvözött karriergyorsítás is. Ennek szellemében a hallgatók elsajátítják a nemzetközi gazdaság és menedzsment főbb ismereteit, módszereit és tendenciáit. Alkalmassá válnak a stratégiai gondolkodásra, valamint arra, hogy vállalatoknál munkatársakat, teameket, folyamatokat és tevékenységeket menedzseljenek, azaz tervezzenek, szervezzenek, irányítsanak és vezessenek.

Az MBA képzésről sokan tudják, hogy a világ legelismertebb és legrangosabb közgazdasági végzettségét adja, az viszont már nem mindenki számára nyilvánvaló, hogy a lehetőség nem csak közgazdászok számára nyitott. Reális és ideális választás az üzleti tudományok iránt érdeklődő, gyakorlattal rendelkező diplomások – mérnökök, műszaki menedzserek, jogászok, orvosok, informatikusok, pedagógusok vagy bölcsészek – számára is.

A kecskeméti MBA népszerű specializációkat nyújt, kipróbált oktatógárdája magas szintű szakmai hátteret biztosít. Mindezt európai színvonalú szervezettség, a munka melletti tanulást segítő oktatásszervezési megoldások támogatnak (szombati oktatási napok, jól szervezett számonkérés, tanulást segítő innovatív segédanyagok).

Az új kecskeméti campus-on több, hazánkban eddig kevésbé alkalmazott, hatékony és modern eszköz áll majd az oktatók és a hallgatók rendelkezésére (speciális applikációk, virtuális terek). A modern oktatástechnológia támogatja a távoktatást, megkönnyítve a tanulás, a munka és a magánélet összehangolását.


 


A Neumann János Egyetem MBA mesterképzése államilag akkreditált. Programunkat hivatalosan felülvizsgálták és engedélyezték,  diplomáinkat Magyarországon és a világ legtöbb országában elfogadják. Képzésünk megfelel az MBA képzések általános nemzetközi sztenderdjeinek, így a European Quality Link (EQUAL) European MBA Guidelines követelményeinek is.

A Kar a 2019 szeptemberében induló új évfolyamhoz még vár csatlakozókat: a pótfelvételi eljárás várhatóan augusztusban kerül majd meghirdetésre. Jelentkezni a felvi.hu rendszerében lehet majd!

Részletes felvételi tájékoztatás: felveteli@gtk.uni-neumann.hu

Közvetlenül az MBA képzésről: mba@gtk.uni-neumann.hu