Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Törj ki a hétköznapokból: válaszd a nemzetközi gazdaság mesterszakot Kecskeméten!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Covid ide vagy oda, a világ ma a globalizációról és az üzleti élet nemzetköziesedéséről szól. Az, hogy most épp jobban zárnak a határok, mint korábban, csak még inkább megmutatja, mennyire függenek a nemzetgazdaságok a globális piac történéseitől. A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterképzése  úgy a  hazai, multinacionális, mint az európai üzleti környezetben tágra nyitja számodra a Covid utáni világ érvényesülési lehetőségeit - a többi már rajtad múlik.

 

Nincs aktuálisabb, mint nemzetközi irányban továbblépni 

Szeretnéd érteni ezeket a folyamatokat? Netán ha csak kicsit is, de hatással lenni rájuk? Itt a lehetőség rá, akkor is, ha nem gazdasági képzésben szerezted az alapszakos diplomád! A meglévő tudásodat, tapasztalataidat ötvözve az általunk nyújtott szakirányú ismereteinkkel jelenthetik azt a pluszt, amivel érvényesülni tudsz a nemzetközi gazdaság világában.

 

Magamat adom – mit kapok?

A piaci igényekre való tekintettel a képzést levelező formában indítjuk. A képzés nem csupán a nemzetközi gazdasági folyamatok, a globalizáció gazdasági és kulturális hatásainak megértéséhez segít hozzá, de olyan pénzügyi, menedzsment, üzleti jogi és kommunikációs ismereteket is biztosít, amelyek segítségével aktív tényező lehetsz a nemzetközi gazdaságban. Megszerzett tudásodat a döntés-előkészítő és elemző munkában is kamatoztathatod.

 

Dönts jól: töltsd hasznosan a szombatokat mesteren

A kecskeméti nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakon megszerezheted mindazt a tudást, ami a következő lépcsőfokhoz kell a karrieredben. A munka mellett is végezhető képzés nagy előnye, hogy hasznosan töltöd a szabadidődet: nemcsak a tudásodat gyarapítod, de már a jövőbeli karrieresélyeidet is növeled.

 

A Kar 2021 szeptemberében induló képzésére február 15-ig lehet jelentkezni elektronikusan, a felvi.hu weboldalon keresztül.

Részletes felvételi tájékoztatás: felveteli@gtk.uni-neumann.hu

 

Felsőoktatási szakképzés