Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Stabil alapok a mindennapjaihoz – vezetői ismeretek vállalkozók és menedzserek számára Kecskeméten

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

-          Ön vállalkozó? Netán menedzser?

-          Komoly szakmai tapasztalatai vannak, melyekre tovább építene?

-          Szeretné egy széleskörű elméleti háttér fényében pontosabban érteni a gazdasági, üzleti élet folyamatait?

-          Felfrissítené, az újabb elméletekkel, trendekkel kiegészítené már meglévő tudását?

Válassza álmai megvalósulásához a Neumann János Egyetem MBA képzését!

 

Az MBA nem pusztán egy emelt szintű, gyakorlatorientált közgazdászdiploma.

A képzési forma népszerűségének egyik titka az, hogy a hagyományos közgazdaságtani mesterképzésben megszerezhető tudáshoz képest a fókusz az elméleti tudásnak az üzleti életben, vállalatirányításban való gyakorlati alkalmazhatóságán van.

A hallgatók (akik közül sokan „civilben” vezetőként, top-menedzserként dolgoznak a régió nagyvállalatainál, vagy épp saját, sikeres vállalkozásukat irányítják) naprakészre fejlesztik gazdasági-üzleti ismereteiket, ennek révén a munkahelyi tapasztalataikon nyugvó tudásukat is rendszerezettebb formában látják át, továbbá szélesebb vezetői rálátást lesznek képesek alkalmazni a vállalati pénzügyi, tervezési, menedzsment és marketing feladatok tekintetében. 

 

Mit fog tanulni nálunk?

Szemben a hagyományos közgazdász mesterképzéssel, a nemzetközi gazdasági oktatási piacon közkedvelt, „business school” típusú MBA képzés során az az elméleti háttér sajátítható el ill. bővíthető, amely az Ön céges tapasztalatait, a gyakorlati kihívásokat és azok megoldási irányait is magában foglalva közvetlen kapcsolatot teremt a legújabb tudományos eredmények, mai üzleti, gazdasági trendek és a napi üzleti, céges gyakorlat között. Miközben a képzés minden, az üzleti életben fontos területet felölel, három modul keretében tovább fókuszálhatja a megszerzendő ismeretek irányát:

-          A pénzügy és számvitel modul a mikro- és makropénzügyek, elemzések, a számvitel és az adózás területén nyújt speciális tudást.

-          A vállalati menedzsment modul hallgatói a vállalat belső szervezetének sajátosságait, működésének átalakítását, a fejlesztéséhez kapcsolódó ismereteket mélyítik el.

-          A marketing modul pedig a hazai és nemzetközi marketing trendekkel ismerteti meg a hallgatókat.

 

Hogyan tud jelentkezni?

A GTK-s pótfelvételiről bővebb információ ITT érhető el.

 

Kérdése lenne?

A GTK munkatársai közvetlenül is örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére:  +36 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják. Akinek az MBA szakkal kapcsolatosan lenne kérdése, az mba@gtk.uni-neumann.hu  elektronikus levélcímen teheti fel, de az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk.Felsőoktatási szakképzés