Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

MBA – A közgazdászdiploma szerves meghosszabbítása Kecskeméten

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

-          Közgazdász végzettsége van?

-          Látni szeretné, hogyan működik a tudása gyakorlati alkalmazás során?

-          Szerzett már valamennyi szakmai tapasztalatot?

-          Vezetői ambíciói vannak?

Válassza álmai megvalósulásához a Neumann János Egyetem MBA képzését!

 

Az MBA nem pusztán egy mesterszakos közgazdászdiploma.

A képzési forma népszerűségének egyik titka az, hogy a hagyományos közgazdaságtani mesterképzésben megszerezhető tudáshoz képest a fókusz az elméleti tudásnak az üzleti életben, vállalatirányításban való gyakorlati alkalmazhatóságán van, és így nem elemzői-kutatói pályára, hanem vállalatirányításra, üzleti, pénzügyi-számviteli, ill. marketinges orientációjú, vezetői állások betöltésére készít fel.

 

Mit fog tanulni nálunk?

Közgazdász alapvégzettséggel elmélyítheti korábban megszerzett gazdasági ismereteit. A képzés korábbi tanulmányai természetes folytatását jelenti az MBA pénzügy és számvitel, az MBA vállalati menedzsment, valamint az MBA marketing modulon is.

-          A pénzügy és számvitel modul a mikro- és makropénzügyek, elemzések, a számvitel és az adózás területén nyújt speciális tudást.

-          A vállalati menedzsment modul hallgatói a vállalat belső szervezetének sajátosságait, működésének átalakítását, a fejlesztéséhez kapcsolódó ismereteket mélyítik el.

-          A marketing modul pedig a hazai és nemzetközi marketing trendekkel ismerteti meg a hallgatókat.

Szemben a hagyományos közgazdász mesterdiplomával, az MBA képzés „business school” típusú oktatás keretei között zajlik, így az alapos elméleti tudás mellett nagy hangsúlyt kap az elméletek gyakorlati alkalmazása is.

 

Hogyan tud jelentkezni?

A GTK-s pótfelvételiről bővebb információ ITT érhető el.

 

Kérdése lenne?

A GTK munkatársai közvetlenül is örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére:  +36 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják. Akinek az MBA szakkal kapcsolatosan lenne kérdése, az mba@gtk.uni-neumann.hu  elektronikus levélcímen teheti fel, de az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk.Felsőoktatási szakképzés