Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Joggal lesz vezető – vezetői ismeretek jogászoknak Kecskeméten

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

-          Jogi végzettsége van?

-          Látni szeretné, hogyan alkalmazható tudása az üzleti életben?

-          Szerzett már valamennyi szakmai tapasztalatot?

-          Vezetői ambíciói vannak?

Válassza álmai megvalósulásához a Neumann János Egyetem MBA képzését!

 

Az MBA nem pusztán egy emelt szintű, gyakorlatorientált közgazdászdiploma.

A képzési forma népszerűségének egyik titka az, hogy szinte bármilyen területről érkező diplomások számára hasznosítható tudást nyújt, hiszen egy cég sikeres működéséhez az élet valamennyi területén szüksége van a vezetőknek üzleti, menedzseri ismeretekre.

 

Mit fog tanulni nálunk?

Ön jogász alapvégzettsége révén a menedzsment vagy pénzügy és számvitel irányultságú, valamint a marketing specializációnk keretében tanultakat kamatoztathatja legjobban. Az üzleti jog, pénzügyi jog és ill. a PR-, marketing- és reklámtevékenységek jogi vonatkozásai olyan területek, amelyekre a jogi és üzleti-gazdasági képzések keresztmetszetéből nyílik a legjobb rálátás a szakemberek számára.

-          A pénzügy és számvitel specializáció a mikro- és makropénzügyek, elemzések, a számvitel és az adózás területén nyújt speciális tudást.

-          A vállalati menedzsment specializáció hallgatói a vállalat belső szervezetének sajátosságait, működésének átalakítását, a fejlesztéséhez kapcsolódó ismereteket mélyítik el.

A jogász alapvégzettségű MBA-sek nem csupán meglevő alapismereteiket kamatoztathatják remekül az üzleti, gazdasági, pénzügyi környezetben, de a statisztikai ismeretek elsajátítása sem fog nehézséget jelenteni nekik.

Az üzleti életben nélkülözhetetlenek a megfelelő jogász háttérrel rendelkező, de a gazdasági folyamatokra is széleskörű rálátást élvező jogász-közgazdászok. Ez a kombináció tetemes versenyelőnyt biztosít mind a pusztán jogász, mind a pusztán gazdasági végzettségű versenytársakkal szemben.

 

Hogyan tud jelentkezni?

A GTK-s pótfelvételiről bővebb információ ITT érhető el.

 

Kérdése lenne?

A GTK munkatársai közvetlenül is örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére:  +36 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják. Akinek az MBA szakkal kapcsolatosan lenne kérdése, az mba@gtk.uni-neumann.hu  elektronikus levélcímen teheti fel, de az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk.Felsőoktatási szakképzés