Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

KECSKEMÉTEN, ECO-ÖSZTÖNDÍJJAL KÖZGAZDÁSZ HALLGATÓNAK LENNI JÓ!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

NYÍLT NAPUNKON 2022. JANUÁR 19-ÉN MINDENT MEGTUDHATSZ!

Tudtad? Kecskeméten a Neumann GTK-n 50% támogatással szerezhetsz közgazdász BSC diplomát költségtérítéses alapszakjainkon!  

Közeleg a felvételi jelentkezési határidő! Válaszd Kecskemétet, az új egyetemvárost és középiskolád igazgatói ajánlásával már a felvi-jelentkezésed előtt biztosan tudni fogod, hogy ECO ösztöndíjasunk leszel (részletek a jelölt linken)! Erről is megtudhatsz mindent 2022. január 19-e szerdán délelőtt 9 órától, a kecskeméti Campusban a nyílt napunkon! Gyere el! Látogass meg bennünket, nézz körül Magyarország legmodernebb egyetemi épületében, amely már több építészeti díjat is elnyert!

Tanulj nálunk gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, kereskedelem és marketing vagy pénzügy és számvitel szakokon! Kérd az iskolaigazgatói ajánlást partner intézményeinkben – de ha még nem partnerünk az iskolád, akkor se habozz: írj közvetlenül nekünk, és a többit ránk bízhatod! E-mail címünk: gtk@uni-neumann.hu, a tárgymezőbe írd be, hogy „ECO ösztöndíj igazgatói ajánlással”.

Ha még bizonytalan vagy, esetleg az emelt szintű érettségi jelent nehézséget, válaszd a felsőoktatási szakképzést (FOSZK)! FOSZK okleveled sokat ér, ha folytatod tanulmányaidat az alapszakokon!

Ha a tanulás mellett szükséges dolgoznod is, illetve szakmai gyakorlatot is szeretnél már szerezni, válaszd a duális képzést közgazdász szakjainkon is!

Találkozhatsz velünk az EDUCATIO szakkiállításon Budapesten, a Hungexpo-n is január 13-14-15-én. Várunk egy finom olasz kávéval a Neumann János Egyetem standján! Ha pedig kedvet kaptál, gyere el hozzánk élőben: Kecskemét, Izsáki út 5. Vár Magyarország legmenőbb campusa! Ne feledd: Nyílt nap a Gazdaságtudományi Karon január 19-e szerdán 9 órától! (Az épületben maszk viselése kötelező, a középiskolások igazolást kapnak a részvételről!)   

Részletek a Facebook és Instagram profilunkon!