Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Smart Doing 1.0 - Ebben a megváltozott életben igazán nagy szükségünk van egymásra!

Szelei-Kis Emese a GTK HK elnöke a Smart Doing Projekt megálmodója arra bátorít titeket, hogy a járványügyi helyzet adta pozitív lehetőségeket vegyétek észre. Adjatok ötleteket egymásnak, hogy ti hogyan kapcsolódtok ki, töltődtök fel a stresszes, kiszámíthatatlan mindennapoban. Ha te is kedvet kaptál és szívesen megosztanád gondolataidat, ne habozz írni nekünk. További információk a Projektről Emese levele végén olvashatóak.

Tovább

A GTK TDK Konferenciája idén online térben zajlott

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karán a Tudományos Diákköri Konferenciája (TDK) a felsőoktatást is érintő korlátozások miatt idén online formában került megrendezésre. A kar hallgatói 10-10 percben mutatták be kutatási eredményeiket a konferencia bizottságának és az érdeklődőknek.

Tovább

Üzleti szakok Kecskeméten: a ma döntése a jövő sikerének záloga

Még az újabb veszélyhelyzeti korlátozások és a távolléti oktatásra való áttérés előtt, a járványügyi biztonsági követelményeknek a legmesszebbmenőkig eleget téve eredményes, nagy érdeklődéssel kísért Nyílt napot rendezett a Neumann János Egyetem. November 6-án délután az új Kecskeméti Campus épületében a Gazdaságtudományi Kar tartott az érdeklődő középiskolások és szüleik részére tájékoztatót - az eseményre megjelent a kar magazinja, a SMART Uni is. Dr. Pázmándi Kingát, a GTK dékánját kérdeztük arról, hogy a mai, rendkívül bonyolult, félelmekkel és bizonytalanságokkal teli helyzetben hogyan látja az üzleti-gazdasági szakokon való továbbtanulás jövőjét, a 2021 őszén tanulmányaikat megkezdő hallgatók majdani elhelyezkedési lehetőségeit.

Tovább

Gyere el Te is a nyílt napunkra november 6-án!

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának kollégái nyílt napra várják a részletek iránt érdeklődő leendő hallgatókat Kecskeméten, az Izsáki út 5-ben. A nyílt napon az érdeklődők a kecskeméti GTK képzéseiről - a 2021 őszétől induló négy alap- és két mesterszakról - az ösztöndíj lehetőségekről kaphatnak tájékoztatást.

Tovább