Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

MBA képzés Kecskeméten - Nagy érdeklődés mellett, szeptembertől jön a második belépő évfolyam

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karán 2018 szeptemberében elindult MBA mesterszak azonnal a hazai felsőoktatás élvonalába repítette a kecskeméti egyetemet. A GTK a legtekintélyesebb budapesti gazdasági karok mellé felzárkózva a hazai MBA-képzések toplistáján országosan a harmadik, a vidéki egyetemek közül pedig az első helyet szerezte meg. A sikertörténet 2019-ben isf olytatódott: februártól a példátlan népszerűségű szak keresztféléves formában is hallgathatóvá vált - 2019 szeptemberétől pedig - közel hatvan jelentkezővel - már a második évfolyam lép be.  Aki lemaradt a februári felvételiről, augusztusban még jelentkezhet!

Tovább

TDK 2019 – Itt az ideje elkezdeni!

 

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2019 őszén újra TDK konferenciát szervez. A konferenciáról, az aktuális feladatokról és a felkészülésről, Bedzsula Bálintot, a Menedzsment és Üzleti Kommunikáció Tanszék tanszékvezető-helyettesét, a kar TDT-titkárát kérdeztük.

Tovább

„Sok feladat a jövőben robotok segítségével elvégezhető lesz”

Interjú Suba Csabával a Mercedes Benz Manufacturing Hungary Kft. kontrollerével, aki a kontrolling szakmát érintő jövőbeli kihívásokról tartott hallgatóinknak előadást.

Tovább

„Nekem az életem legizgalmasabb és legintenzívebb időszaka volt…”

 

A Mercedes Benz Manufacturing Hungary Kft. pénzügyi és számviteli osztályának munkatársai tartottak szakmai előadást 2019. április 15-én a Kontrolling óra keretében. Első körben Kóbór Ádámmal a cég pénzügyi munkatársával beszélgettünk, akiről az előadás közben az is kiderült, hogy korábban ő is duális hallgató volt. Ádám a duális képzés elkötelezett híve, szerinte ez az oktatási forma mind a hallgatók, mind a vállalatok számára kölcsönösen előnyös. A Mercedes kecskeméti gyára már évek óta duális partnere a Neumann János Egyetemnek, és 2018-tól gazdálkodás, pénzügy és számvitel területén is fogadnak duális hallgatókat.

Tovább