Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Gazdasági képzések, ösztöndíjjal - pótfelvételit hirdetett a Neumann GTK

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar négy alap- és egy mesterszakon hirdetett pótfelvételi eljárást. dr. Pázmándi Kingát, a Kar dékánját kérdeztük arról, miért érdemes a kecskeméti képzéseket választani.

Tovább

Pótfelvételi, 2019. augusztus

A kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara pótfelvételit hirdet a 2019 őszén induló  üzleti alapszakjain, és az MBA mesterszakon.

Tovább

2019-re közel négyszeresére nőtt a Neumann János Egyetem GTK-ra jelentkező hallgatók száma

Rekordlétszámú új beiratkozóval kezdi meg a 2019-2020-as tanévet a kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara: a tegnap nyilvánosságra hozott adatok szerint 211 alap- és mesterszakos hallgató nyert felvételt az ország egyik legdinamikusabban fejlődő egyetemének gazdasági képzéseire: az itt tanuló egyetemisták száma ezzel már jócskán meghaladja majd a négyszázat.

Tovább

Maczelka Gáborral, karunk hallgatójával beszélgettünk sportról és tanulásról

Maczelka Gábor, karunk Gazdálkodási és menedzsment szakos, harmadéves hallgatója. Nem csak tanulmányaiban, de a sport területén is tehetséges, szorgalmas. A KTE - jelenleg NB III - csapatában játszott több évig, majd mellette idén elszegődött az NB-II-es Scoregoal Futsal Klubhoz, ahol második helyen zárta a csapat a szezont, nem kis mértékben Gábor góljainak köszönhetően. Interjúnkban sportról, tanulásról, jövőbeni tervekről beszélgettünk.

Tovább