Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

EMAC díjjal jutalmazták Somosi Ágnes kutatásátAz Európai Marketing Akadémia (EMAC) májusi konferenciáján  a "Best Paper of the Conference based on a Doctoral Work" rangos, nemzetközi díját. Somosi Ágnes, az NJE Menedzsment és Üzleti Kommunikáció Tanszék oktatója nyerte el.

Tovább

Karunk oktatói is előadnak a holnap kezdődő Gyártás 2018 konferencián

A Kecskeméten megrendezésre kerülő nemzetközi tanácskozásnak a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kara ad otthont, s azon a GTK több oktatója is részt vesz majd egy-egy előadással.

Tovább

"Gyakorlatilag azóta sportolok, mióta az eszemet tudom."


„Olyan az egész mintha egy időcsapda lenne. Egy percet sem aludtunk, mégis hihetetlenül feldobottan értünk célba.”

Daruka Eszter, egyetemünk Gazdaságtudományi Karának oktatója négyfős, női csapatával harmadik helyezést ért el a 2018-as Ultrabalatonon. A versenyekről, felkészülésről, mérföldkövekről és holtpontokról beszélgettünk.


Tovább

Jó hangulatú MBA-felvételi Kecskeméten


Május 25-én sikerrel zajlottak le a Neumann János Egyetem kecskeméti Gazdaságtudományi Karán ősszel induló MBA-képzés felvételi vizsgái. A tervek szerint 2018 őszétől közel hetven szakember kezdi meg tanulmányait Kecskeméten, mely számukra a nemzetközileg is kiemelkedő presztízsű Master of Business Administration mesterfokozat megszerzését teszi lehetővé.

Tovább