Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Tudományos dékánhelyettesünk legújabb szakmai eredménye

Dr. Viharos Zsolt János, mint a SZTAKI kutatója, az Neumenn János Egyetem oktatója és a Mesterséges Intelligencia Koalíció MI24.0 projektcsapatának aktív tagja, az Ipar 4.0 irányokról és a Mesterséges Intelligencia (MI) által is támogatott TanulóGyár koncepcióról adott átfogó áttekintést a közelmúltban. Prezentációjában levezette a globális és európai MI trendekből a hazai aktuális helyzetet, az MI stratégia pozícióját és ezen belül a gyártás iparágra vonatkozó elemeket, valamint ezen stratégia végrehajtásának lépéseit.

Tovább

Prominens látogatók és neves szakmai előadók a GTK-n

Kitavaszodott és ezzel színes programjaink köre is tovább bővült. Örömünkre szolgál, hogy több kiemelkedő szakembert is fogadhattunk a Gazdaságtudományi Karon az elmúlt hetekben! Az NJE GTK továbbra is igyekszik élen járni abban, hogy a gyakorlati tapasztalatokat és a gazdasági szaktudást ne csak saját oktatóinktól, hanem kiemelkedően sikeres gyakorlati, piaci szakemberektől tudják a diákjaink begyűjteni. 

Tovább

Megvannak az MNB „Zöld pénzügyi termékkereső" diákpályázat nyertesei

Április 11-én került sor a februárban meghirdetett Zöld pénzügyi termékkereső pályázat döntőjére, melyen 9 egyéni és 2 „középdöntős" csapat adta elő elképzeléseit és javaslatait. 

Tovább