Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Az Erasmus legnehezebb része a búcsú

Zrínyi Vanessza nemzetközi gazdálkodás alapszakos hallgató, aki előző félévben Erasmus ösztöndíjasként szeretett volna Rotterdamban tanulni, de sajnos a járvány helyzet miatt ez nem sikerült. Végül új helyszínt kellett választania és Litvániába, Kaunas városába utazhatott. Vanesszával a kint töltött félévéről, nehézségekről, távoktatásról és jövőbeni terveiről beszélgettünk.

Tovább

OTDK első helyezés - Bán Bernadettel és Viharos Zsolt tanár úrral beszélgettünk

Április 24-én a XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencián nem kis dicsőséget szerzett Bán Bernadett gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgatónk. A Közgazdaságtudományi Szekció Termelés- és szolgáltatásmenedzsment, logisztika ellátásilánc-menedzsment tagozat erős mezőnyét 1. helyezettként zárta, melyhez szívből gratulálunk! A rendezvényről, a választott kutatási témájáról beszélgettünk Bernadettel és témavezető tanárával Dr. Viharos Zsolt János tudományos főmunkatárssal.

Tovább

Tanítsunk Magyarországért! – mentoraink Csépán jártak

Kalán Zsuzsannával és Tóth Líviával, a Tanítsunk Magyarországért program GTK-s mentoraival beszélgettünk személyes indíttatásukról, felkészülésről, terveikről és Csépán szerzett tapasztalataikról, élményeikről.

Tovább

Jövőbe mutató kurzust indít az MNB és a GTK

A Magyart Nemzeti Bank és a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara Fenntartható Pénzügyek címmel indít tantárgyat a tavaszi félévben.

Tovább