Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Tudás, maxra pörgetve - nemzetközi gazdálkodás mesterszak Kecskeméten

Tudod, mi a különbség a kukta és a séf között? Mindketten profin főznek, de a séf mesterfokon csinálja azt, amit a kukta alapfokon. Van egy alapszakos diplomád, de előrelépnél? Szeretnél a mestere lenni annak, amiben már amúgy is jó vagy? Vagy más területről érkezve törnél be a nemzetközi üzleti élet elitjébe? Mondom a receptet: gyere hozzánk a nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakra!

Tovább

Magas jövedelem, biztos életpálya: gazdasági szakok Kecskeméten

Míg Kecskemét tavaly három - nemzetközi gazdálkodás, gazdálkodási és menedzsment, pénzügy-számvitel - alapszakkal és két mesterszakkal - nemzetközi gazdaság és gazdálkodás és magyar nyelvű MBA - várta a leendő hallgatókat, 2019-től a Neumann GTK-n  egy további népszerű szak, a kereskedelem és marketing alapszak is elindul. Az egyetem alapítványi segítséggel az ECO ösztöndíjat elnyerő alapszakos hallgatóknak a tandíj felét elérő támogatást kínál.

Tovább

Kereskedelem és marketing alapszak – legyenek vevők rád!

A jó bornak nem kell cégér – tartja a rossz marketinges. A jó marketinges viszont tudja, hogy a legjobb termék is jobban fogy, ha jól adjuk el.

Tovább

Pénzügy és számvitel alapszak – a verda motorja

Van, aki irányítani szeret, van, aki nagy dumás, mások folyton ötletelnek, de mi van azokkal, akik nem szeretnek annyira nyüzsögni, és inkább az elmélyült, alapos elemzésekben otthonosak?

Tovább