Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

NJE GTK ECO Ösztöndíjprogram - 2020

2020-ban ismét közel 100 közgazdász hallgató kezdheti tanulmányait ECO ösztöndíjasként a kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi KaránTovább

TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI TEVÉKENYSÉG (TDK) A GAZDASÁGTUDOMÁNYI KARON

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2020 őszén immáron 3. alkalommal szervez TDK konferenciát. A részletekről, a jelentkezési lehetőségekről és a fontos határidőkről, Bedzsula Bálintot, a kar TDT-titkárát kérdeztük.

Tovább

Exkluzív üzleti kurzust indít karunk a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen

Karunk a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen „Kamara a vállalkozásokért” néven exkluzív szabadon válaszható tárgyat indít 2020. szeptemberétől. A kurzus hallgatói a GTK oktatóitól, valamint a megye sikeres üzletembereitől és gazdasági szakembereitől tanulhatják meg az üzleti ötletek megvalósításának és a vállalkozásindításnak a mesterfogásait. A GTK oktatói 2020. szeptember 2-án, a közös projekt hivatalos indító eseményén egyeztettek a kamara képviselőivel a kurzussal kapcsolatban.

Tovább

„Az, hogy a GTK-ra jöttem, a legjobb döntés volt, amit csak meghozhattam”

Sándor István Nicolaus harmadéves gazdálkodási és menedzsment szakon az NJE GTK-n. Tanulmányait duális formában végezte és gyakorlatát a Magyar Nemzeti Banknál folytatja. Egyetemi évei alatt a Magyar Közgazdasági Társaság Neumann János Egyetemen működő ifjúsági tagszervezetének alelnöke, valamint 2018-ban TDK dolgozatát Rideg Marcellel közösen az OTDK-ig vitte. Nick pályaválasztásáról és az egyetemi éveiről, mesélt, valamint jövőbeni terveit is megosztotta velünk.

Tovább