Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

„Nem csak a gazdasági képzések vonzóak Kecskeméten, de már az itt tanulás lehetősége is”


A most véget ért, 20. Educatio Szakkiállítás és Vásáron természetesen ott volt a Neumann János Egyetem is: a Gazdaságtudományi Kar oktatókból és hallgatókból álló lelkes csapatának vezetőjét, dr. Németh Edit oktatási dékánhelyettest kértük meg arra, hogy vonja meg az eseményekben gazdag három nap gyorsmérlegét.

Tovább

Január 15-én ismét Nyílt nap a Neumann Gazdaságtudományi Karán

A rendkívül sikeres novemberi rendezvény után január 15-én ismét Nyílt napot rendez a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara – a felvételi időszakban ez lesz az utolsó alkalom arra, hogy az érdeklődő középiskolások és szülők az új Kecskeméti Campus épületében, közvetlenül kapjanak tájékoztatást a képzésekről, a Kar által kínált lehetőségekről.

Tovább

"Duális hallgatónak lenni nem kis elismerés"

Tormási Máté, karunk II. évfolyamos gazdálkodás és menedzsment szakos, duális hallgatója, aki a Városházán tölti gyakorlatát. Mátéval duális tanulmányokról és az Eco ösztöndíj adta lehetőségekről beszélgettünk.

Tovább

"Mindig olyan feladatokba próbálok belekezdeni, amelyek érdekelnek és alkotásra ösztönöznek"

Hódi Gergő rendkívül sokoldalú személyiség. Karunk duális képzésén tanul, végzős hallgató. Emellett az MNB kommunikációs igazgatóságán dolgozik, a Kenji Racing Team oszlopos tagja, a Magyar Közgazdasági Társaság egyetemünkön működő szervezete (MKT NJE) ifjúsági tagozatának egyik alapítója, akit a 2019/2020-as tanévben a Hallgatói Önkormányzatba is beválasztottak. Gergővel aktív hallgatói életéről, jövőbeni terveiről beszélgettünk.

Tovább