Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Gyógyír az egészségügy sebeire – orvosi vezetőképzés Kecskeméten

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

-          Orvostudományi végzettsége van?

-          Látni szeretné, hogyan működik az egészségügy vezetői, menedzsment, ill. marketing szemszögből?

-          Szerzett már valamennyi szakmai tapasztalatot?

-          Vezetői ambíciói vannak?

Válassza álmai megvalósulásához a Neumann János Egyetem MBA képzését!

 

Az MBA nem pusztán egy emelt szintű, gyakorlatorientált közgazdászdiploma.

A képzési forma népszerűségének egyik titka az, hogy szinte bármilyen területről érkező diplomások számára hasznosítható tudást nyújt, hiszen egy cég sikeres működéséhez az élet valamennyi területén szüksége van a vezetőknek üzleti, menedzseri ismeretekre.

 

Mit fog tanulni nálunk?

Az MBA képzésekre immár hagyományosan nagy számban járnak orvos végzettségűek is, hiszen ma már az egészségügy, illetve annak számos kiegészítő része részben üzleti terület, így az előmenetelnek fontos részévé vált valamilyen üzleti jellegű diploma megszerzése is.

Az Ön orvosi végzettségéhez kiválóan passzol az MBA vállalati menedzsment, valamint marketing modulja.

-          A vállalati menedzsment modul hallgatói a vállalat belső szervezetének sajátosságait, működésének átalakítását, a fejlesztéséhez kapcsolódó ismereteket mélyítik el.

-          A marketing modul pedig a hazai és nemzetközi marketing trendekkel ismerteti meg a hallgatókat.

A vezetői és menedzsment ismeretek és készségek éppen olyan fontosak egy egészségügyi intézmény, mint egy forprofit cég vezetéséhez, miközben az alapvégzettségből fakadó szakismeretek kiváló alapul szolgálhatnak a terület sajátosságainak felméréséhez, a gazdasági, üzleti szempontokkal való összehangolásához a vezetői munkakör betöltése során.

 

Hogyan tud jelentkezni?

A GTK-s pótfelvételiről bővebb információ ITT érhető el.

 

Kérdése lenne?

A GTK munkatársai közvetlenül is örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére:  +36 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják. Akinek az MBA szakkal kapcsolatosan lenne kérdése, az mba@gtk.uni-neumann.hu  elektronikus levélcímen teheti fel, de az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk.