Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

GTK HÖK

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

Kedves Hallgatótársam, Oktató, Egyetemi dolgozó! Kedves Látogató!

 

Köszöntünk a Gazdaságtudományi Kar Hallgató Képviseletének oldalán, örülünk, hogy többet szeretnél tudni rólunk!

A GTK egy arányaiban elég kicsi karnak mondható, ezért mindössze 8 hallgatói képviseleti taggal rendelkezik. Ez természetesen nem gátol meg minket abban, hogy hangosan hallassuk hangunkat és bátran kiálljunk hallgatótársaink mellett.

 

Ámde mi is pontosan a mi munkánk? Hadd mutassam be:

1.)    A gólyák elsőkörben augusztusban ismerkedhetnek meg velünk, a Gólyatábor ideje alatt. A sok rendkívül hasznos információ mellett, amit szervezőként a fejetekbe csepegtetünk - mint például, hogy melyik szabadon választható tantárgyat érdemes felvenni, melyik oktatónál, mire kell igazán odafigyelni -,  már a beiratkozásban is segítünk nektek.

2.)    Második körös találkozásunk az évnyitón van, hisz az egyetemi rendezvények oszlopos támogatói, segítői vagyunk. (Pl.: Diplomaosztók, Karinapok, Nyíltnapok stb.)

3.)    Majd jönnek az ösztöndíj-időszakok… A diákjóléti bizottságunk tagjai minden ilyen időszakban energiát és időt nem sajnálva javítják az ösztöndíj pályázatokat.

4.)    Végezetül, de nem utolsó sorban a hallgatói élet színesítésében igyekszünk helytállni. A nagy egyetemi szintű HÖK-ös rendezvényektől kezdve az egészen kicsi kari programokig bezárólag, besegítünk a háttérmunkálatoktól kezdve, a rendezvény tényleges levezényléséig, mindenben.

Összegészében a Kari Hallgatói Képviselet dolga, hogy szervezze a hallgatói életet, képviselje a hallgatók érdekeit a bizottsági üléseken, a kar vezetése és oktatók előtt, és megkönnyítse a köztük történő kommunikációt.

A következőkben tudunk Neked segíteni:
- ösztöndíjak megpályázásában,
- az egyetemen való tájékozódásban,
- bármilyen oktatóval, tárgyakkal, tanulással kapcsolatos problémára megoldás keresésében.

Elérhetőségünk még egy kicsit különlegesebb, mint a többi karon, mert egyelőre irodával nem rendelkezünk, viszont Facebookon, e-mailben mindannyian elérhetőek vagyunk. Amint pedig lesz irodánk, ott várunk mindenkit sok szeretettel majd a nyitvatartási időnkben.

 

Köszönettel:
NJE GTK HK