NJE GTK ECO Ösztöndíjprogram

Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar ECO Ösztöndíjprogram

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

Ne maradj ki, ne maradj le!

ECO ösztöndíjak – 2019

 

Páratlan ösztöndíj lehetőségek a Pallas Athéné Domus Educationis támogatásával a NJE GTK kecskeméti gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel, valamint kereskedelem és marketing 2019-es alapképzési szakjaira!

Az Ösztöndíjrendszer lényege röviden:

ECO KIEMELT Ösztöndíj: Félévenként az önköltségeseknek 150 ezer Ft (a féléves díj 62,5%-a), az állami támogatásúaknak 30 ezer Ft, 7 féléven át. Alapfeltételek: legalább 400 pontos felvételi eredmény, későbbiekben aktív hallgató jogviszony, legalább a legjobb 20%-hoz tartozó tanulmányi átlag, megfelelő ütemű tanulmányi előrehaladás, valamint angol vagy német középfokú nyelvvizsga. Pályázatot a felvételt követően kell benyújtani, elnyerése az ösztöndíj feltételek teljesítése esetén automatikus.

ECO ALAP Ösztöndíj: Félévenként 120 ezer Ft (a féléves önköltségi díj 50%-a), 7 féléven át. Alapfeltételek: legalább 350 pontos felvételi eredmény (a programba közvetlenül bevont középiskolák ajánlása esetén ez lehet alacsonyabb), később aktív önköltséges hallgatói jogviszony, legalább 3,00-as tanulmányi átlag és megfelelő ütemű tanulmányi előrehaladás, valamint angol vagy német középfokú nyelvvizsga. A Pályázatot a felvételt követően kell benyújtani, az ösztöndíj elnyerése a feltételek teljesítése esetén automatikus. 

Az ECO ALAP Ösztöndíjnak - a régió kiválasztott középiskoláiban közvetlenül elérhető – pillére is van, mely az iskola igazgatójának ajánlásával, igen kedvező feltételekkel nyújt lehetőséget az ösztöndíjprogramba való bekerülésre. A programba közvetlenül bevont középiskolák esetében a pályázat benyújtási rendje eltérő, itt a benyújtás határideje 2019. január 18.  Az iskolai ajánlással elérhető ECO ALAP Ösztöndíj-lehetőségról érdeklődj – akár hétvégén is - a megadott elérhetőségeinken telefonon vagy e-mailben.  

 


A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Ha kérdésed van, keress minket a megadott elérhetőségeken!

telefon: 06-30-811-2687
e-mailen: eco@gtk.uni-neumann.hu