Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Gazdálkodási és menedzsment alapszak – all in one

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Van, aki úgy születik, hogy már a tojáshéjból megjósolható, milyen pályát fog választani. Van, akiben meg kell érjen, hogy merre tovább. Te melyik vagy?

 

Bár a született zseniket sokszor irigyeljük, elárulok egy titkot: lassú víz, partot mos! Ha a GM szakot választod, rálátásod lesz az üzleti élet minden szegmensére, így megfontoltabban dönthetsz később, hogy merre tovább.

 

Mi is az a GM szak?

A GM szakos olyan szuperhős, akinek az ereje az információkból ered. Ezeket nagy mennyiségben kapja és adja, elemzi, értékeli, következtetéseket von le, így képes konkrét üzleti problémákat illetően felelősségteljes döntést hozni.

 

Mit fogsz tanulni nálunk?

Képes leszel másokat menedzselni, azaz tevékenységeket tervezni, szervezni, irányítani, valamint a csapatodat – később akár egy egész céget – vezetni. Bepillantást nyersz az üzleti döntések, a hatékony projektmunka, a problémamegoldás gyakorlatába.

 

Mi leszel, ha nagy leszel?

Filmproducer, sportmenedzser, vagy könyvvizsgáló – sőt, a GM szak vállalkozás indításához is tökéletes alapképzés! A gazdasági szféra kreatív területeitől a szigorúbb pénzügyi világig bárhol megállod majd a helyed.

 

Félsz attól, hogy mi lesz, ha majd a főnököd előtt kell előadnod a világmegváltó ötleteidet? Vagy netán attól, ha egy dörzsölt profit kell meggyőznöd, hogy a te cégednél fektesse be a pénzét? No para! Ha hozzánk jössz, mindez nem lehet akadály!

 

 

Jelentkezés mentéhez kattints IDE.