Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Gazdálkodás és menedzsment – all in one

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Van, aki úgy születik, hogy már a tojáshéjból megjósolható, milyen pályát fog választani. Van, akiben meg kell érjen, hogy merre tovább. Te melyik vagy?

 

Bár a született zseniket sokszor irigyeljük, elárulok egy titkot: lassú vízpartot mos! Ha a gazdálkodási és menedzsment szakot választod, megfontoltabban határozhatod el, merre tovább, miközben bepillantást nyersz az üzleti döntések, a hatékony projektmunka, a problémamegoldás gyakorlatába. Az üzleti élet minden szegmensére rálátásod lesz, így szakterülettől függetlenül az összes majdani munkatársad felnéz majd rád. Mindezt megteheted itt, Kecskeméten, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő régiójában, ahol a jövő a megbízható, gyakorlatban közvetlenül alkalmazható gazdasági tudás oldalán áll!

 

A gazdálkodási és menedzsment képzésen átfogó üzleti és gazdálkodási szemléletet sajátíthatsz el. A száraz, tankönyvszagú ismeretek helyett a legnaprakészebb közgazdasági, pszichológiai, üzleti kommunikációs és infokommunikációs tudást kapod tőlünk. Félsz attól, hogy mi lesz, ha majd a főnököd előtt kell előadnod a világmegváltó ötleteidet? Vagy netán attól, ha egy dörzsölt profit kell meggyőznöd arról: a te cégednél fektesse be a pénzét? Jó helyen jársz: ez az, amit nálunk megtanulhatsz, nem azt, hogy merre lejt a színuszgörbe!

 

Oké, megy a like. De miért pont a Neumannon tanuljak tovább?

  • Mindenhol jó, de a legjobb itthon.
  • A legtöbb egyetem naprakész tudást kínál. Mi egy lépéssel előrébb járunk.
  • A tudás házhoz jön. Te miért mennél el innen?
  • A nagy egyetemi városok elég drágák. Amit ott kapnál, azt itt is megkaphatod.
  • Az ECO ösztöndíj (ezek mi vagyunk) egyedülálló az országban. Ha nem hiszed, guglizz rá!
  • A képzés rugalmas: ha szeretnéd, akár menet közben is szakot válthatsz.
  • Új helyzet, új barátok – ha közösséget keresel, irány a HK, irány a hallgatói mentorgárda.
  • Ha már hallgatóként szívesen „szakmáznál” csatlakozz az MKT NJE ifjúsági tagozatához
  • Duális képzés közgazdász szakon? Nem probléma... Kecskeméten ilyen is van! Tanulhatsz éjjel-nappal. De miért tennéd, ha emellett számtalan szórakozási, kulturális, sportolási lehetőséged is van nálunk?

 Szóval, ha engem kérdezel, hogy miért, hadd kérdezzek vissza: miért ne?

 

Kíváncsi vagy a részletekre is? Keress minket a 2019. január 10-én kezdődő Educatio kiállításon, a Neumann János Egyetem standján, vagy gyere el a január 16-án, 9 órakor kezdődő kecskeméti Nyílt napunkra! Tájékozódj, kérdezz, döntsél okosan - a részletes program ide kattintva érhető el.