Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

FOSZK: amivel érvényesülni fogsz

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tizenkettedikes vagy, és nem tudod, mi az a FOSZK? Katt ide, és mindent tudni foszk… vagy foksz… izé… fogsz!

 

FOSZK: amivel érvényesülni fogsz

Szóval mi is az a FOSZK? Felsőoktatási szakképzés. Mire jó? A segítségével érvényesülni fogsz. Felsőfokon. Majdnem mintha alapszakra járnál.

 

A reális alternatíva

Húzós az emelt szintű érettségi? Nem neked találták ki a felvételi ponthatárokat? No para, csillezés van! A FOSZK Téged talált ki magának. Alacsonyabb ponthatárok mellett jutsz be, így könnyebben jutsz ösztöndíjas helyhez, amit pedig tanulsz, többletpontokat ér majd, és beleszámít az alapszakos képzésbe is, ha később oda is felvételizel. Ez akár másfél évvel is lerövidítheti az alapszakos tanulmányaidat, de a munkaerőpiacon is nagyban növeli az elhelyezkedési esélyeidet!

 

Teljen hasznosan az idő!

Ha kevés a pontod, addig is, amíg megugrod a lécet az alapszakhoz, ne várd a sült galambot! A FOSZK a kiskapu az ösztöndíjas alapszakos helyekhez. Nem mindenki 400 ponttal vág a továbbtanulásba. Ha magadra ismersz, a legjobb döntés az alapszakos ösztöndíjas képzés után másodiknak az ösztöndíjas FOSZK képzést választani, és harmadik helyen megjelölni a költségtérítéses képzést. Így a FOSZK-os kiskapun át előzheted a költségtérítéses alapszakosokat!

 

Gondold újra, gombold újra!

A felsőfokú végzettség, különösen gazdasági vonalon, a sikeres jövőd, biztos megélhetésed és fényes karrierlehetőségeid záloga. A Neumann GTK FOSZK képzésein olyan átfogó gazdasági ismereteket sajátíthatsz el, hogy csak akkor nem érvényesülsz a segítségükkel a továbbtanulásban vagy a munkában, ha nem akarsz.

 

Miért lenne a továbbtanulás a kitűnő tanulók kiváltsága? Nyomassák csak a nehezebb úton. Te tudod, hogy van számodra egy kiskapu, amivel érvényesülni fogsz. Már csak a nevét kell szokni: FOSZK.

 

 

Mire és hogyan jelentkezhetsz?

Felsőoktatási szakképzéseket 2021-ben Gazdálkodási és menedzsment, Kereskedelem és marketing valamint Pénzügy és számvitel területen indítunk – erről bővebb információ itt érhető el.

A felvi.hu E-felvételi felületén egyszerűen, gyorsan, a nap bármely szakában lebonyolíthatod a felvételi jelentkezést, és nyomon követheted az eljárás folyamatát. Mutatjuk az egyes lépéseket:

Kérdésed lenne?

Ha részletesebb tájékoztatást szeretnél kapni képzéseinkről, lapozz bele kari magazinunk, a SMART UNI az Issuun és kari honlapunkon elérhető legújabb számába, vagy keress minket közvetlenül! Munkatársaink a felvételi eljárással kapcsolatosan örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére: +36 30 799 6621  +36 és 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk.