Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Felvételi 2022 - Itt az idő, hogy jelentkezz a kecskeméti gazdasági képzésekre!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara felvételt hirdet a 2022 őszén induló üzleti alapszakjain, felsőoktatási szakképzésein, valamint a Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, illetve MBA mesterszakjain.

A képzések – mesterszakjaink kivételével – államilag támogatott és önköltséges formában egyaránt indulnak. Alapszakjainkon az önköltségi díj 240.000 Ft/félév, a felsőoktatási szakképzések esetében 200 000 Ft/félév, mesterszakjainkon 280.000 Ft/félév.

Önköltséges formában tanuló alapszakos hallgatóink az Egyetem különleges ECO ösztöndíj programjának köszönhetően már az első félévtől jelentős, félévenként 120 000 Ft illetve 150 000 Ft ösztöndíjban részesülhetnek, mely képzéseink igénybe vételét 50 %-al, ill. 62,5 %-al kedvezőbb feltétekkel teszi lehetővé. Ösztöndíjainkról itt érhet el részletesebb tájékoztatót.

Felvételiző hallgatóink számára arra is lehetőség van, hogy bekapcsolódjanak az egyetem duális képzési programjába: már egyetemi éveik alatt jelentős szakmai gyakorlatot szerezhetnek egy-egy gazdasági területen, nőnek elhelyezkedési esélyeik, munkájukért pedig rendszeres havi díjazásban részesülnek.

A képzésekre a felvi.hu felületén 2021. december 23-tól 2022. február 15-e  24.00 óráig lehet jelentkezni, a felvi.hu 2022-es Felsőoktatási felvételi tájékoztatójában foglalt módon és határidők mellett. A felvi.hu-n alapszakos képzéseinkről és felsőoktatási szakképzéseinkről itt, mesterszakos képzéseinkről itt található részletesebb tájékoztatás. 

 

A 2022-es rendes felvételi eljárásban elérhető alapszakjaink:

NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik nemzetközi vállalatoknál szeretnének itthon vagy külföldön karriert építeni, kiemelkedő jövedelemre szert tenni.

GAZDÁLKODÁSI ÉS MENEDZSMENT ALAPSZAK

Az egyik legáltalánosabb, legátfogóbb, legnépszerűbb gazdálkodástudományi alapszak.

KERESKEDELEM ÉS MARKETING ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik sokszínű ismeretekre vágynak, és csak később szeretnék eldönteni, hogy humán vagy reál terület irányába indulnának el.

PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik már az alapszakos tanulmányaik végén specializált, piacképes tudást szeretnének, mindezt a pénzügyi-számviteli területen.  

A felvi.hu-n fenti szakmai szakjainkra itt lehet jelentkezni.

Felsőoktatási szakképzéseket 2022-ben Gazdálkodási és menedzsment, Kereskedelem és marketing valamint Pénzügy és számvitel területen indítunk – erről bővebb információ itt érhető el.

 

A 2022-es rendes felvételi eljárásban elérhető mesterszakjaink:

Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás – budapesti képzési helyszínen

A Magyar Nemzeti Bank és a Neumann János Egyetem együttműködése jegyében a jegybank számos területen támogatja az egyetemen folyó tudományos munkát és oktatási feladatokat. A közös munka legjelentősebb eredménye a Budapesti Campus, valamint megújuló Nemzetközi Gazdaság és Gazdálkodás mesterszak felépítése. A hazai oktatási palettán kuriózumnak számító képzés célja, hogy nemzetközi szinten is kiváló szaktudással és gyakorlattal vértezze fel a hallgatókat, akik az adatalapú gazdaságot (Mesterséges intelligencia, Data Science, Big Data), a fenntartható pénzügyeket, új közgazdasági megközelítéseket, és további innovatív témaköröket (zöld pénzügyek, befektetések a digitális eszközök korában, adatvizualizáció) fognak átfogóan megismerni. A képzéshez egyedülálló ösztöndíj-program társul.

MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION (MBA) MESTERSZAK (MAGYAR NYELVEN)

Az MBA diploma a világ legismertebb üzleti diplomája, mely Kecskeméten különösen kedvező feltételek mellett érhető el. Az MBA diploma nem csak az üzleti világ elitklubjába való belépőt jelenti, de a gazdasági és pénzügyi területen elérhető legmagasabb jövedelmet is.

 

Hogyan jelentkezhetsz?

A felvi.hu E-felvételi felületén egyszerűen, gyorsan, a nap bármely szakában lebonyolíthatod a felvételi jelentkezést, és nyomon követheted az eljárás folyamatát. Mutatjuk az egyes lépéseket:

 

Kérdésed lenne?

Ha részletesebb tájékoztatást szeretnél kapni képzéseinkről, lapozz bele kari magazinunk, a SMART UNI kari honlapunkon elérhető legújabb számába, vagy keress minket közvetlenül! Munkatársaink a felvételi eljárással kapcsolatosan örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére: +36 30 799 6621  +36 és 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk.