Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Felvételi 2021: gazdasági képzések Kecskeméten

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara felvételt hirdet a 2021 őszén induló  üzleti alapszakjain, felsőoktatási szakképzésein, valamint a Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, illetve MBA mesterszakjain.

 

képzések – MBA szakunk kivételével – államilag támogatott és önköltséges formában egyaránt indulnak. Alapszakjainkon az önköltségi díj 240.000 Ft/félév, a felsőoktatási szakképzések esetében 200 000 Ft/félév, mesterszakjainkon 280.000 Ft/félév.

Önköltséges formában tanuló alapszakos hallgatóink  az Egyetem különleges ösztöndíj programjának köszönhetően már az első félévtől jelentős, félévenként 120 000 Ft illetve 150 000 Ft ösztöndíjban részesülhetnek, mely képzéseink igénybe vételét 50 %-al, ill. 62,5 %-al kedvezőbb feltétekkel teszi lehetővé. Ösztöndíjainkról itt érhet el részletesebb tájékoztatót.

Felvételt nyert hallgatóink számára arra is lehetőség van, hogy bekapcsolódjanak az egyetem duális képzési programjába: már egyetemi éveik alatt jelentős szakmai gyakorlatot szerezhetnek egy-egy gazdasági területen, nőnek elhelyezkedési esélyeik, munkájukért pedig rendszeres havi díjazásban részesülnek.

A képzésekre a felvi.hu felületén 2020. december 28-tól 2021. február 15-e  24.00 óráig lehet jelentkezni, a felvi.hu 2021-es Felsőoktatási felvételi tájékoztatójában foglalt módon és határidők mellett. A felvi.hu-n alapszakos képzéseinkről és felsőoktatási szakképzéseinkről itt, mesterszakos képzéseinkről itt található részletesebb tájékoztatás.  

 

A 2021-es rendes felvételi eljárásban elérhető alapszakjaink:

NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik nemzetközi vállalatoknál szeretnének itthon vagy külföldön karriert építeni, kiemelkedő jövedelemre szert tenni.

GAZDÁLKODÁSI ÉS MENEDZSMENT ALAPSZAK

Az egyik legáltalánosabb, legátfogóbb, legnépszerűbb gazdálkodástudományi alapszak.

KERESKEDELEM ÉS MARKETING ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik sokszínű ismeretekre vágynak, és csak később szeretnék eldönteni, hogy humán vagy reál terület irányába indulnának el.

PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik már az alapszakos tanulmányaik végén specializált, piacképes tudást szeretnének, mindezt a pénzügyi-számviteli területen.  A felvi.hu-n e szakunkra itt lehet jelentkezni.

Felsőoktatási szakképzéseket 2021-ben Gazdálkodási és menedzsment, Kereskedelem és marketing valamint Pénzügy és számvitel területen indítunk – erről bővebb információ itt érhető el


A 2021-es rendes felvételi eljárásban elérhető mesterszakjaink:

Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás

Olyan nemzetközi orientációjú általános gazdasági mesterszak, amelyre nem csak gazdasági alapdiplomával lehet bekerülni. A képzés során kiemelt figyelmet fordítunk a nemzetközi gazdaságpolitikai és jogi, európai integrációs, valamint nemzetközi üzleti tudás átadására, hallgatóinkat a multinacionális vállalati környezetben való helytállásra készítjük fel

MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION (MBA) MESTERSZAK (MAGYAR NYELVEN)

Az MBA diploma a világ legismertebb üzleti diplomája, mely Kecskeméten különösen kedvező feltételek mellett érhető el. Az MBA diploma nem csak az üzleti világ elitklubjába való belépőt jelenti, de a gazdasági és pénzügyi területen elérhető legmagasabb jövedelmet is.


Hogyan jelentkezhetsz?

A felvi.hu E-felvételi felületén egyszerűen, gyorsan, a nap bármely szakában lebonyolíthatod a felvételi jelentkezést, és nyomon követheted az eljárás folyamatát. Mutatjuk az egyes lépéseket:


Kérdésed lenne?

Ha részletesebb tájékoztatást szeretnél kapni képzéseinkről, lapozz bele kari magazinunk, a SMART UNI az Issuun és kari honlapunkon elérhető legújabb számába, vagy keress minket közvetlenül! Munkatársaink a felvételi eljárással kapcsolatosan örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére: +36 30 799 6621  +36 és 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8-16.00 között hívható, a gtk@uni-neumann.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk.