Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Diákélet Restart: I.Sörpong és Csocsó bajnokság

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Megrendezésre került az I. Sörpong és Csocsó bajnokság a Neumann János Egyetemen 2021.09.09.-én szerdán, amely újabb lépcsőfok a kecskeméti hallgatói élet újraépítéséhez.

Izgatottan vártuk hogy hány diáktársunk tud eljönni az eseményre. Az előzetes regisztráció alkalmával 53 sörpong és 32 csocsó csapat nevezett. A helyszínt biztosító klub munkatársai 250-300 résztvevőt számoltak az eseményen, amely kiemelkedően magas számnak mondható az elmúlt évek négy fal közt töltött időszakai után.
 
"Nagyon tetszett az este szervezése, örülök hogy mindenki közvetlen volt a másikkal, így jól tudtunk együtt szórakozni." - Mondta egyik megkérdezett hallgatónk. 

Célunk volt, hogy a jelenlévők minél jobban megismerjék egymást, kapcsolatokat építsenek, barátkozzanak, hiszen akkor lesz Kecskemét diákságának nagyobb az ereje, ha mind a három kar, mindegyik évfolyam szorosabbra fűzi az egymást közti köteléket, ezzel egy aktív, segítőkész, és összetartó egységet hozva létre.
 

"A legjobban az tetszett hogy sok új embert ismerhettem meg, akik hihetetlen jó arcok voltak." - Nyilatkozott egy másik résztvevő. 


Mindenki megtalálta a saját ízlésének megfelelő bulit. Arra a kérdésünkre, hogy mi tetszett a legjobban, egyik hallgatónk így válaszolt: "A sörpong bajnokság teljes megszervezése, az előkészített asztalok és a döntő, az effektusokkal. (...) a hangulat és hogy a végén mindenki mindenkinek szurkolt." 

Szeretnénk tovább haladni ezen az úton, éppen ezért több hasonló eseménnyel készülünk a jövőben. Figyeljétek az egyetem facebook és insta oldalait, hogy egy buliról se maradjatok le! 

Az eseményről készült rövid összefoglaló videónkat ITT tekinthetitek meg.

 
    
* kép * Az este szervezői balról jobbra haladva: Nagy Viktória, Kovács Péter, Péczi Eszter, Horváth Csanád, Gere Csaba, Csatlós Bernadett 
 
A kép készítője: Kicsi Kínai Photography