Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Daruka Eszter

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 egyetemi tanársegéd


Elérhetőség: daruka.eszter [kukac] gtk.uni-neumann.hu

 

Bemutatkozás:

 

A BGE-n vendéglátó és szálloda, valamint közgazdász tanár alapszakokon, majd a BME-en vezetés-szervezés mesterszakon diplomáztam. Ezt követően a műegyetemi Menedzsment és Vállalatgazdságtan Tanszéken dolgoztam és a Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskolában folytattam tanulmányaimat.

A doktori kutatási témám a tehetséges munkavállalók menedzselését járja körbe. A Neumann János Egyetem tanársegédjeként elsősorban az általános menedzsment és humánerőforrás-menedzsment különféle témaköreit oktatom, mind magyar és angol nyelven, alap- és mesterszinten, nappali és levelező tagozaton.

 

Oktatott tárgyak:

Menedzsment alapismeretek I. és II.

Emberierőforrás-gazdálkodás

Projektfeladat I. és II.

 

Publikációk: MTMT

 

Szakmai jártasság, kitüntetések:

2016-ban Demonstrátor Trainee Program tartása (BME-GTK-MVT).

2013-tól együttműködés a BusinessLab program működtetőivel az egyetemi tehetségek kibontakoztatásának speciális lehetőségek nyújtására (műhelyhálózat építése, vállalati projektek szervezése).

2011-ben és 2012-ben Tehetségmenedzsment Kurzus oktatása a BME-GTK Liska Tibor Szakkollégiumban.

2011-2012-ben részvétel a Járműipari beszállítói minőségmenedzsment rendszer fejlesztése (JKL-P8-T2) illetve Az ellátási lánc menedzsment egyes elemeinek fejlesztése (JKL_P6-T3)

Kutatóegyetemi projektben /Járműtechnika, közlekedés és logisztika Kiemelt Kutatási Terület

2010-2012 Minőségorientált, összehangolt oktatási és K+F+I stratégia valamint működési modell kidolgozása a Műegyetemen (TÁMOP-4.21/B-09/1/KMR-2010-0002)