Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

PÓTFELVÉTELIVEL A BIZTOS JÖVŐ FELÉ! VÁR KECSKEMÉTEN A GTK!

Pótfelvételit hirdet képzéseire a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara: a legnépszerűbb alapszakok és szakképzések mindegyikére és az MBA (Master of Business Administration) mesterszakra augusztus 5-én éjfélig lehet jelentkezni.

Tovább

Biztos befektetés a jövőnkbe: MBA mesterdiploma pótfelvételivel Kecskeméten!

Az elmúlt években tapasztalt egészségügyi és a jelenleg rendkívül erősödő gazdasági kockázatok közepette a legfontosabb értékünkké váltak az olyan tulajdonságok, mint a rugalmasság, a változás képessége és mindenekelőtt a korszerű, naprakészen tartott szaktudás. „Legyen szó saját vállalkozásunk további sikeres működtetéséről, vagy a bennünket alkalmazó vállalat következő néhány évének eseményeiről, a legjobbat akkor hozhatjuk ki a helyzetből, ha friss gazdasági ismeretekkel rendelkezünk, amelyeket felhasználhatunk a mindennapi munkánk során, vagy éppen egy új irányokat követelő helyzetben a változási stratégia megtervezéséhez” - mondja Dr. Kárpáti József egyetemi docens, a kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja.

Tovább

PÓTFELVÉTELI A GTK-N, 2022

A kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara a 2022. évi pótfelvételire vonatkozó szabályok szerint felvételt hirdet a következő szakjaira:

Tovább

Kiemelkedő egyetemi felvételi számok a kecskeméti közgazdászképzésben

Az általános felvételi eljárás adatai szerint a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karán 2022-ben is folytatódik a hallgatói létszám jelentős emelkedése a kar népszerű, kecskeméti közgazdasági szakjain. Idén több, mint 30%-kal több elsőst vesz fel a GTK az országosan is népszerű gazdálkodási és menedzsment, marketing, pénzügyi és nemzetközi alapképzéseire, valamint felsőoktatási szakképzési szakjaira. Az újonnan érkező elsőéves kecskeméti hallgatók létszáma már megközelíti a 300-at.

Tovább