Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Befektetés egy életre - üzleti képzések Kecskeméten

„A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.” mondta egykor Nelson Mandela, akinek azóta szállóigévé vált kijelentését olyannyira komolyan kell venni, hogy a tanulással nemcsak a világot, de saját életünket is gyökeresen meg tudjuk változtatni, jobbá tudjuk tenni. Tanulni ugyanakkor nagyon erőforrásigényes, sok időbe és pénzbe is kerül. Nézzük meg, hogy a számok tükrében megéri-e ma üzleti diplomát szerezni?

Tovább

Biztos perspektívák Kecskeméten: stabil fejlődés, megalapozott növekedés II.

Bács -Kiskun megye a működő vállalkozások számát tekintve a negyedik helyet foglalja el az országban.Az ipari termelés értéke szerint a hetedik,  az ipari termelés növekedése pedig a második a legnagyobb az országban. Ezt a gazdagságot a megye cégei termelik meg évről évre. Cikkünk második részében róluk lesz szó.

Tovább

Biztos perspektívák Kecskeméten: stabil fejlődés, megalapozott növekedés I.

Bács-Kiskun megye 2015 óta stabil növekedést, tudhat magáénak és Magyarország második leggyorsabban fejlődő megyéjének címét őrzi immáron tíz év óta. A magyar GDP 4 százalékát termelik a megye vállalatai, az egy főre eső érték pedig 3 millió forint, ami az országos hetedik helyhez elég.

Tovább

2020: A DIÁKHITEL ÉVE? Nem árt, ha ezeket tudod… II.

Az előző bejegyzésben azt mondtuk el, hogy milyen pénzügyi megfontolások állhatnak a diákhitel felvétele mellett – tehát miért lehet érdemes felvenni. Most pedig lássunk néhány konkrét részletet ismét csak az üzleti tervezés alapvető módszereit alkalmazva, amikről tanulhatsz is nálunk.

Tovább