Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Bedzsula Bálint

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 egyetemi tanársegéd, tanszékvezető-helyettes


Elérhetőség: bedzsula.balint [kukac] gtk.uni-neumann.hu


Bemutatkozás:

 

A BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán szereztem előbb műszaki menedzser, majd Master of Business Administration mesterszakon diplomát. Doktori tanulmányaimat a BME Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskolában folytattam. Oktatói munkám meghatározó részét adják a minőségmenedzsmenttel, ill.  az értékteremtő szervezeti folyamatok minőségközpontú fejlesztésével kapcsolatos kurzusok alap- és mesterszakokon. Emellett az innovatív, piacorientált, tudásalapú vállalkozásindítás izgalmas területével is foglalkozom. Doktori kutatásomban a minőségmenedzsment koncepciók és módszerek szisztematikus alkalmazásának lehetőségeit vizsgálom főleg a felsőoktatásra fókuszálva. További, ezzel összefüggő kutatási területem a Lean-SixSigma menedzsment rendszerekhez és kapcsolódó módszerekhez kapcsolódó jó gyakorlatok elemzése.

 

Oktatott tárgyak:

Minőségmenedzsment

Folyamatmenedzsment

Vállalati menedzsment rendszerek

Termelés-, projekt- és termékmenedzsment

 

Publikációk: MTMT

 

Szakmai jártasság, kitüntetések:

BME GTK Kari Tudományos Diákköri Bizottság Titkára 2010-2017

Innovatív vállalkozások indítása és működtetése c. tantárgyhoz kapcsolódó inkubációs programban mentori tevékenység, BME

Kari Hallgatói Díj, 2017, BME

2010-2012 szakértő a TÁMOP 4.1.4 „Minőségfejlesztés a Felsőoktatásban” Programban (Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet)

2011-2012 TÁMOP – 4.2.1/b-09/1/KMR-2010-0002 (Minőségorientált, összehangolt oktatási és K+F+I stratégia, valamint működési modell kidolgozása a Műegyetemen) kutatóegyetemi projektben való részvétel (JKL-P6-T1 és JKL-P8-T2 témák)