Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Az NJE MBA képzéséről

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail


NJE MBA? Egyetemi diploma munka mellett – magyar nyelvű MBA képzés európai színvonalú szervezettséggel


A képzés lelke a kipróbált, profi oktatógárda

A Neumann János Egyetem történetében jelentős fordulatot hozott 2017-es év. Többéves előkészítést követően a kecskeméti közgazdászképzés új lendületet kapott az önálló Gazdaságtudományi Kar megalakulásával. A kecskeméti GTK oktatói gárdája zömében más egyetemek MBA-képzésein már több évtizedes oktatási tapasztalatot szerzett, elismert oktatókból álló képzési műhely.

Az MBA-képzés színvonalát 15 vezető oktató és egyetemi tanár, számos további kiemelkedő oktató kolléga és oktatási tapasztalattal rendelkező szakember fémjelzi.


Hallgató-barát oktatásszervezés - a képzés struktúrája, nyelve, idegen nyelvi követelmények

Oktatóink korábbi MBA-s tapasztalataikat felhasználva állították össze a munka melletti tanulást maximálisan segítő oktatási csomagját. Az egymásra épülő tantárgyi struktúrában a tananyag elsajátítását profi oktatásszervezés, a hallgatók színvonalas „kiszolgálása” segíti.

A képzésben három népszerű modult futtatunk: a vállalati menedzsment, a pénzügy és számvitel, valamint a marketing modul megfelelő mozgásteret nyújt az üzleti ismeretek iránt érdeklő közgazdászok és egyéb diplomások számára.

A képzés szerkezete és alkalmazott módszerei segítik a munka melletti tanulást. Az MBA mesterképzésünk kétéves, négy szemeszteren keresztül zajlik, szombati oktatási és vizsganapokkal. Az oktatás magyar nyelvű, belépő nyelvi feltétel nincs, de a diploma megszerzéséhez legalább középfokú angol, vagy más nyelvből megszerzett, szakmai anyaggal bővített középfokú nyelvvizsga szükséges.

 

Ultramodern oktatási helyszín – SMART Campus, SMART University Kecskeméten

Magyarország legújabb és egyben legmodernebb egyetemi épületegyüttese készül Kecskeméten, amely 2019 szeptemberétől méltó körülményeket biztosít az MBA képzésnek. A városközpont melletti területen önálló egyetemi campus formálódik, ahol külön épületekben folyhat az oktatás és az egyetem adminisztratív irányítása.

Az első ütemben elkészülő többszintes oktatási épület igazi attrakciója az ötszáz fős nagyelőadó, mely több előadóteremmé is átalakítható. Emellett több száz fős előadóterem, és kisebb szemináriumi helyiségek teszik lehetővé a modern oktatási- és számonkérés módszerek széleskörű alkalmazását. Az oktatási épületben kap helyet majd a hallgatói ügyek gördülékenységét biztosító szolgáltató egység, a hallgatói iroda is. Az érintettek számára elérhető korszerű online módszerek és digitális eszközök segítik a tanulást.

A második ütemben az információs és közösségi terek formálódnak majd, itt kap helyet a kollégium, a könyvtár és a digitális tudástár is.

 

Kiszámíthatóság, versenyképes képzési költségek

Az MBA mesterképzésünk féléves önköltségi díja 280 ezer forint. Az önköltséges képzés terheinek csökkentését szolgálja a kamatmentes Diákhitel 2, amelyből a tandíj finanszírozható 40 éves kor alatt. A diploma megszerzése után kezdődő törlesztést, - a mindenkori minimálbér maximum 20 százalékáig - a munkáltató a cafeteria rendszerben adómentesen átvállalhatja.