Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

Még lehet jelentkezni a kecskeméti MBA képzésre

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

 

A Neumann János Egyetem kecskeméti Gazdaságtudományi Karán szeptembertől magyar nyelvű MBA szak indul. Ez a képzés a régióban egyedülálló lehetőséget kínál a menedzseri továbbképzések területén.

Az eddigi jelentkezési adatok alapján a kecskeméti MBA szak rögtön az ország egyik legnépszerűbb MBA képzése lett. A képzésre a pótfelvételi eljárás keretében még lehet jelentkezni július 26. és augusztus 6. között.

 

Az MBA a világ legelismertebb és legrangosabb közgazdasági végzettségét adja, nem csak közgazdász alapvégzettségűek számára. Reális és ideális választás az üzleti tudományok iránt érdeklődő, gyakorlattal rendelkező diplomások – mérnökök, műszaki menedzserek, jogászok, orvosok, informatikusok, pedagógusok vagy bölcsészek – számára is.

A kecskeméti MBA népszerű specializációkat nyújt, kipróbált oktatógárdája magas szintű szakmai hátteret biztosít. Mindezt európai színvonalú szervezettség, a munka melletti tanulást segítő oktatásszervezési megoldások támogatják, többek között a szombati oktatási napok, a jól szervezett számonkérés, és tanulást segítő innovatív segédanyagok.

Ne maradjon le a pótfelvételiről, jelentkezését a felvi.hu rendszerén keresztül tudja megtenni! Kérdés esetén a GTK munkatársai és a kari vezetés készséggel ad további tájékoztatást az MBA telefonos forródrótján ( +36 (30) 811 26 87).