Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

A GTK Hallgatói Képviselete

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

László Viktória vagyok, első éves hallgató gazdálkodás és menedzsment szakon. Az a megtiszteltetés ért, hogy már első évben bekerülhettem a HÖK-be és egy pozícióváltást követően, a Gazdaságtudományi Kar Elnökeként egy ideje már együtt is dolgozhatok a csapattal.

Fő célom, hogy megteremtsük azt a légkört, amiben minden problémájukra megoldást találva, a legkényelmesebben érezhessék magukat a diákok, illetve létrehozzunk olyan eseményeket, ahol a hallgatói közéletet felbuzdítva mindenki jól érezheti magát és a későbbiekben pozitívan emlékezhessenek vissza a Neumann János Egyetemen töltött boldog pillanataikra.

 

Gargya Kata vagyok, már második félévemet folytatom, gazdálkodási és menedzsment hallgatóként. 2021 őszétől vagyok tagja, ennek a jókedvű, de szorgalmas csapatnak. Jelenleg az EHÖK alelnöki és gazdasági alelnöki pozícióban tevékenykedem. Miért jelentkeztem a HÖK-be? Egyszerű a válasz. Világ életemben szerettem valami maradandót hagyni, alkotni és másoknak segíteni. Úgy gondolom, ezt a HÖKön keresztül, meg tudom valósítani. Nem utolsó sorban, szándékomban áll a hallgatónak, minél színesebbé tenni a szürke hétköznapjaikat. Célom, hogy jó példát mutassak a tanulás téren is és ledöntsem a sztereotípiákat a HÖK-kel kapcsolatban

Szeretem a kihívásokat, reményeim szerint minél jobban helyt tudok majd állni és jobbnál jobb programokat nyújtunk hallgatótársaink számára.

 

 

Kasza Károly Dávidnak hívnak első évemet töltöm az egyetemen. Jelenleg én vagyon a Gazdaságtudományi kar általános alelnöke. Már az egyetem elkezdésekor tudtam, hogy be szeretnék kerülni a Hallgatói Önkormányzatba, hiszen általános iskolában, és középiskolában is tagja voltam a diákönkormányzatnak és nem szerettem volna ezt a sort megszakítani. Szeretek csapatban dolgozni, élvezem a programok szervezésének folyamatát a közös munkát. Készek vagyunk segíteni minden hallgatónak, és feltett célunk, hogy közösen megkönnyítsük és élménydúsabbá, szebbé tegyük mindenkinek az itt töltött éveket.