Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

A GTK Hallgatói Képviselete

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

ELNÖK:


Szelei-Kis Emese
vagyok, másodéves gazdálkodás és menedzsment alapszakos hallgató. Az a megtisztelés ért, hogy a Gazdaságtudományi Karon 2019 őszétől már 2. éve lehetek a Hallgatói Képviselet elnöke. Fontos feladatnak tartom a hallgatótársaim érdekképviseletét és azt is, hogy tanulmányaikkal és az ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdéseikkel, bizalommal fordulhassanak hozzánk. Emellett természetesen számos izgalmas kari és egyetemi szintű programokkal és rendezvényekkel készülünk a hallgatók számára a következő félévekben.


TOVÁBBI TAGOK:


Fodor Evelinnek hívnak, harmadik évemet töltöm a Neumann János Egyetemen gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgatóként. 2017 őszétől vagyok tagja az egyetem Hallgatói Önkormányzatának, először GAMF-os, majd GTK-s hallgatói képviseleti tagként. Jelenleg az EHÖK-ben Programszervező és Kulturális elnökként tevékenykedem, kari szinten pedig az általános alelnöki pozíciót töltöm be, illetve a Diákjóléti Bizottság és a Programszervező és Kulturális Bizottság elnöke vagyok. Azért jelentkeztem a Hallgatói Önkormányzatba, mert mindig is fontosnak tartottam, hogy társaimnak segíthessek, szebbé tegyem napjaikat. Szeretem a kihívást jelentő, kreatív feladatokat, több új program ötletem is van a következő félévekre. Örömmel tartok az egyetemi rendezvényeken latin fitness órákat is.

 

Szőke Ildikó vagyok. 2018-ban kezdtem meg tanulmányaimat gazdálkodási és menedzsment szakon. Már második éve, hogy tagja vagyok a Hallgatói Képviseletnek, idén a GTK gazdasági alelnöke lettem, illetve felelek a Tanulmányi és a Fegyelmi Bizottságért is. Nagy lelkesedéssel várom az előttünk álló újabb évet, mert szeretnék minél többet tenni a hallgatói közösségért. Célom, hogy a tanulók bizalommal fordulhassanak elém a felmerülő problémákkal.

Nyakas Lili Zorka vagyok, harmadéves gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató. Már harmadik éve mondhatom magamat büszke Hallgatói Önkormányzati tagnak és idén az a megtiszteltetés ért, hogy engem választottak meg hallgatótársaim EHÖK Elnöknek. Ez egy nagy felelősséggel járó pozíció, ami számomra új kihívásokat jelent. Azt gondolom, hogy kellő felkészültséggel, egy igazán erős csapattal és hatalmas lelkesedéssel ugrunk neki a minket váró feladatoknak. Apró célkitűzéseim közé tartozik, hogy az Egyetem hallgatói és dolgozói jobban megismerjenek bennünket, működésünket és szeretném elérni, hogy bátrabban, bizalommal merjenek hozzánk segítségért fordulni. Csapatunk hosszútávú célja, hogy olyan maradandó dolgot hozzunk létre és hagyjunk magunk után, melyből későbbi hallgatótársaink is tudnak majd profitálni.

Riedl László másodéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató vagyok, duális partnerem a Magyar Nemzeti Bank. Az előző félév végétől a Magyar Közgazdasági Tarsaság Neumann János Egyetemén működő ifjúsági tagozatának elnöke vagyok, ami hatalmas megtiszteltetés, de egyben egy igazán embert próbáló feladat is. Szeretném, ha egy olyan egyetemi élet jönne létre szeretett városunkban, melyet hallgató társaim megérdemelnek. A HÖK-ben eltöltött időm alatt szeretném színesebbé tenni a mindennapjaikat és felejthetetlen bulikkal és rendezvényekkel meglepni Őket, emellett ösztönzöm a hallgatótársaimat, hogy eredményes tanulmányi, tudományos munkát végezzenek, hiszen az itt elnyert tudásukkal alapozzák meg jövőjüket.

Hódi Gergő gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató vagyok,  a HÖK-ben betöltött pozícióm szerint a PR és Külügyi Bizottság elnöke. Mivel tanulmányaim mellett oszlopos tagja vagyok a Kenji Racing Team-nek és az MKT-NJE-nek is, motivációim a jövőre nézve, hogy az itt megszerzett tudást/gyakorlatot az egyetemi élet szervezésében kamatoztatni tudjam. Az MKT alapításában sokat dolgoztam, majd sikerült az ötleteim segítségével létrehozni az MKT Business szerdát. Kecskemétiként célom, hogy Kecskemét városa egyetemi várossá váljon, és minél több programlehetőség legyen a Neumannos hallgatók részére. HÖK-ösként szeretnék hozzájárulni a hallgatói élet megreformálásához.

Pribék Csilla vagyok, másodéves nemzetközi gazdálkodás alapszakos hallgató. 2018 őszén kerültem be a GTK Hallgatói képviseletbe, pénzügyi és számvitel szakfelelős, illetve a Fegyelmi Bizottság tagja voltam. 2019 őszétől póttag vagyok a GTK HK-ban. Jó érzéssel tölt el, hogy egy ilyen összetartó csapat tagja lehetek, hiszen bármilyen feladatot bíznak ránk, közös erővel meg tudjuk oldani azokat. Fontos számomra a csapatszellem, az összetartás, a kitartás és egy jó közösség, örömömre szolgál, hogy mindennek részese lehetek, továbbra is kérdés nélkül segítem társaimat és munkásságukat, bármilyen rám bízott feladatot a képességeimhez és eddigi tapasztalataimhoz mérten végzem el.

Bálint Petra vagyok, másodéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató. Az előző évvel ellentétben idén csak póttagként veszek részt a HK tevékenységeiben. Ez nem változtatott a motivációmon, igyekszem minél aktívabban részt venni a tevékenységekben és minél többet segíteni. Fontosnak tarom, hogy minél színesebb hallgatói élet alakuljon ki az új campuson is és tudom, hogy ebben nekünk nagyon nagy szerepünk van.