Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar - Kecskemét

FOSZK: amivel érvényesülni fogsz

Tizenkettedikes vagy, és nem tudod, mi az a FOSZK? Katt ide, és mindent tudni foszk… vagy foksz… izé… fogsz!

Tovább

Fókuszban az üzleti képzések – Január 14-én virtuális Nyílt nap a Neumann GTK-n

Január 14-én nyílt napra várja az érdeklődő középiskolásokat és szüleiket a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara. Az eseményre az on-line térben, a Teams alkalmazás segítségével kerül sor: 14.30-16.00 óra között az alapképzésekre vonatkozó tájékoztató várja a vendégeket, 17.00-18.00 között pedig az MBA mesterképzés mutatkozik be.

Tovább

Három nap a továbbtanulás jegyében: a kecskeméti GTK is ott lesz az idei Educatio kiállításon

2020-ban az Educatio Szakkiállításon és Vásáron közel 200 kiállító és 50 hazai  felsőoktatási intézmény hallgatói-, oktatói vettek részt és közel 55 000 látogatónak adták át a legfontosabb információkat képzéseikről,  az intézmények által nyújtott lehetőségekről és a tanulmányokat követő jövőképről is. A 2021-es évben az Educatio az interneten kerül megrendezésre: január 21-23 között az on-line térben várják a kiállítók a középiskolásokat – természetesen ott lesz a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara is, mely különlegesen gazdag programválasztékkal készül a veletek való találkozásra.

Tovább

A „K tényező”: a többlet, amit 2021-ben a kecskeméti gazdasági képzések nyújtanak

A vidéki egyetemek közül az elmúlt években elsősorban dinamikus fejlődésével tűnt ki a kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara: a 2017-ben alapított GTK hallgatóinak száma szinte minden évben megkettőződött. 2021 februárjában már több, mint ötszáz hallgató kezdi majd meg tanulmányait az ország legmodernebb egyetemi épületének számító új Kecskeméti Kampusz termeiben, ahol a XXI. századi csúcstechnológia és a magas színvonalú oktatás találkozása egyedülálló feltételeket teremt a gazdasági alap- és mesterszakok, s az egyetemi továbbtanuláshoz is belépőt kínáló felsőoktatási szakképzések elvégzéséhez

Tovább